Mit tegyek, ha az állami pszichológus kéthavonta fogad, magánra pedig nincs pénzem?
Egyedülálló nő vagyok, nettó 200 ezres fizetésből élek. Nincs senkim, aki segíthetne. Nincs semmim, nincs lakásom, autóm, semmim, amit eladhatnék...
A lakhatás és az étkezés minden pénzemet elviszi, pedig így is mindenen spórolok.
Viszont nagy szükségem lenne pszichológusra, mert kezdek teljesen összeomlani és senkire sem számíthatok.
Családsegítő akkor is foglalkozik velem, ha nincs családom?
(25 éves vagyok)
Vidéki vagyok, sajnos nagyon drága feljutni Budapestre.
Nem tudom, mi lehet a konkrét baj, egyszerűen csak nincs erőm, mindent reménytelennek érzek. Egy éve kezdtem el dolgozni, azóta lett ilyen, egyszerűen azt érzem, hogy visszafelé haladok az élettel. Pedig a munkám szeretem, csak annyira megalázó, hogy már egy takarító is többet keres nálam, pedig kétszakos mesterdiplomám van.
Szorongok is folyamatosan, mennek fel az árak, már nem tudom, meddig bírom így. Rettegek, hogy utcára kerülök, mert ha csak egy hónapra kiesnék a munkából, már nem tudnám kifizetni az albérletet. Ezért nem utaltathatom be magam sehova.
Milyen munkakörben dolgozol? Hány órát?
Nem tudsz vállalni heti 1-2x pár órás másodállást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!