Megvonási tünet mérséklésére van ötletetek? 2 féle gyógyszer + drog megvonási tünet.
4. szint
A gyógyszerek közötti kölcsönhatás miatt csak külön feltételekkel szedhetõk együtt (pl.: a gyógyszerek vérszintjének rendszeres ellenõrzése, stb.)
1. Gyógyszernév (hatóanyag)
2. Gyógyszernév (hatóanyag)
Atarax 25 mg filmtabletta (hydroxyzin)
Mydeton 150 mg filmtabletta (tolperison)
Frontin 0,25 mg tabletta (alprazolam)
Kventiax SR 50 mg retard tabletta (quetiapin)
5. szint
A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetõek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)
1. Gyógyszernév (hatóanyag)
2. Gyógyszernév (hatóanyag)
Frontin 0,25 mg tabletta (alprazolam)
Kventiax SR 50 mg retard tabletta (quetiapin)
Ezek az interakciók vannak.
Mydetont lumbágóra kezdtem szedni, még az sem múlt el teljesen. De tapasztalatom szerint megvonási tünetre is jó.
Magnézium szintem utolsó vérvételnél felső max határon van.
Milgamma is lumbágóra, ezen kívül telefon szorítás miatti több napos ujj zsibbadásra van.
Áter Mydetonról is tud. Leviheti a vérnyomást. Kventi is. Az pultust vihet fel, QT intervallum nyúlást okozhat. Ataraxot szívbetegségre tilos szedni. Úgy szedem, h ezek össze vissza rángatnának.
De így is jó a pulzusom, vérnyomásom.
Pulzusom kristály hatása alatt volt 130.
Díler ki tudja, h milyen drogtól halt meg pár napja. Lehet kristály is volt közte...
Nem tudom, h érdemes-e nagyobb adag frontinra visszaállni. Teljes elhagyása a cél, pragabalin maradna csak. 2 szorongásoldó mehet együtt, de jobb, ha nem szedek kétfélét mert mind2 függőséget okoz.
Vettem be nervenpfleget és melatonint is.
2 hetes nappali kórház asszertív kommunikációs turnusra jegyzett elő.
Relax/med szerintük kockázatos időnként még előforduló hanghallás miatt
Nem hallottam még ilyet, hogy az általuk agyon reklámozott önsegítő módszerre azt mondják, hogy kockázatos, bár van benne logika.
Az asszertív kommunikációban már penge vagy, nem? Vagy csak ismétlés?
Máshol már tanultam asszertív kommunikációt, de NAGYON passzív a tudásom.
Autogén tréninget, mindfulness meditaciót is tanultam, de csak utóbbit alkalmazom. A DBT-sre egyszerűsítettet, nem a hanganyagosat.
Szerintem nem annyira passzív a tudásod az itteni megnyilvánulásaid alapján.
Én csak agykontrollt tanultam, de már egyáltalán nem használom. Vannak benne zavaró elemek és nagyon rossz, ha félbeszakítanak relaxáció közben. Jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!