Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megvonási tünet mérséklésére...

Megvonási tünet mérséklésére van ötletetek? 2 féle gyógyszer + drog megvonási tünet.

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 22:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Mid van otthon ilyenkor? Levendulaolajos fürdő elvileg nyugtat és ellazít. Tudsz relaxálni? Zene is sokat segíthet (fülessel), mozogj is rá.
2022. aug. 16. 23:11
 12/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sok minden jut eszembe. Szaunát hallottam (olvastam).
2022. aug. 16. 23:18
 13/31 anonim ***** válasza:
Vissza kell venned a benzót, kibekkelni a kristály elvonást. Mást nem tudsz csinálni most.
2022. aug. 16. 23:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Kvetiapint is emelném. Ha így túl sokat alszol és nem tudsz dolgozni, még akkor is jobb, mint a kristály elvonásba beledögleni.
2022. aug. 16. 23:24
 15/31 A kérdező kommentje:

Dolgozni muszáj, nem tudnak helyettesíteni. Próbáltam szabit, cirkuszolt a főnököm. Helyettesíteni új ember felvételével tudna, de ugorhat az állásom.

Most egyeztetek orvossal sms-ben. Rivó bevételét javasolta, igaz Frontint szedek. Biztos fáradt, eltévesztette.

Eddig kventi emelés pártján volt, de most azt írta, hogy hagyjam, jó lenne az állapotomat majd megvonás után, nem több kventivel.

Nem tiszta most (új orvos/terap), hogy mi volt droghatás/lecsengés tünete, mi az alaptünetem.

Pár napra picit emelek a Frontinon. 1 mg-ra.

Kristály megvonási tünet tapasztalatom szerint egyezik a Frontin megvonási tünettel.

2022. aug. 16. 23:32
 16/31 anonim ***** válasza:
Rivo megvonási tünet miatt lehet. Nem tévesztés.
2022. aug. 16. 23:34
 17/31 A kérdező kommentje:

Relaxálni tudok, de ilyen állapotban elkezdeni sem megy, bevillan a flashback. Mindfulness meditáció segít inkább, de nem a hanganyagos, hanem DBT-s jellegű.

Forró fürdő izomfeszülésre tényleg jó. Vettem be most fájdalomcsillapítót is. Kotrok elő izomlazítót.

Milgammát és Legalont is ma kezdtem szedni.

2022. aug. 16. 23:35
 18/31 anonim ***** válasza:

Magnézium is oldhatja még az izomfeszülést. Izomlazító ütközhet a többi gyógyszereddel.

[link]

2022. aug. 16. 23:41
 19/31 A kérdező kommentje:

Frontint szedek. Nincs itthon rivóm.

Elírtam: kventit azért nem emelne még mert jó lenne látni majd megvonási tünet után az állapotom.

2022. aug. 16. 23:46
 20/31 A kérdező kommentje:

Több gyógyszernél van kölcsönhatás. Eseti szedésre van Ataraxom. Az biztosan ütközik másokkal, de szedhető együtt.

Frontin, Pregabalin, Lamolep, Kventiax a fixen szedettek. Atarax, ha nagyon kell.

Ibuprofen, Mydeton, Milgamma, Silegon (helyettesítő).

2022. aug. 16. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!