Megvonási tünet mérséklésére van ötletetek? 2 féle gyógyszer + drog megvonási tünet.
Ambuláns kezelés elég. Nem indokolt kórház. Nem is oldható meg, nem tudnak nyáron helyettesíteni munkahelyen. Hetekig az év másik szakaszában sem könnyen.
Kórházi élmény okozott ptsd-t, így be sem utalnak, veszélyeztető állapotban is telefonon segítenek krízisnél.
Kórház után majdnem megöltem magam, azóta is flashbackem van.
A kiürülés fokozza a tüneteket. Sokan azért állnak át nyugtató elhagyáshoz hosszú hatású szerre. Minél lassabban ürül, annál enyhébb a megvonási tünet.
Nyugtató csökkentve lett 1,5 mg-ról 1 mg-ra, antidepit elhagytam, kristályt (drog) is.
Nyugtató nem túl lendületes csökkentésében és drog elhagyásában állapodtam meg orvosommal szabija előtt. Sajnos bipolosan felpörögtem, ilyenkor tilos antidepit szedni, fokozhatja vagy ellehetetleníti, hogy hasson rá más gyóhyszer.
Antipszichotikumot kaptam pörgésre, nyugtató hatása is van, de egy totál más szer mellett megjelennek a megvonási tünetek. Nem helyettesít pl benzodiazepint.
Szorongás, flashback fokozódása, fokozott izzadás, hidegrázás, fejfájás, izomfeszülés a tünetek.
Ibuprofent és Mydetont szedek a fájdalomra.
Fejfájásra, izomfeszülésre hat a fájdalomcsillapító, izomlazító.
A többitől szenvedek. Főleg a hidegrázásos izzadástól, flashback erősödéstől.
Flashback tűrésére hat valamennyire a mindfulness meditáció, de egész nap nem meditálhatok.
Kventiből jó lenne több, de így is sokat alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!