Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hagyjam abba a túlgondo...

Hogyan hagyjam abba a túlgondolást?

Figyelt kérdés

Állandóan arra gondolok mit csináltam rosszul vagy mit kellett volna máshogy csinálnom a múltban. Akár napokkal vagy évekkel ezelőtt.

Hogy ha máshogy döntöttem vagy máshogy viselkedtem volna akkor most mennyivel másabb életem lehetne,másabb kapcsolataim stb.

Szinte minden napomat meg bánom,reggel mindig úgy kelek fel hogy tegnap mit kellett volna másképp tennem.

Csak néha szoktam ilyenekre gondolni,de mostmar egyre többet és el jutottam odáig,hogy ma már mindennapom erről szól,bárhol vagyok bármit csinálok folyamatosan ezen jár az agyam. Konkrét példát nem akarok írni,mert az hosszú lenne.

2022. aug. 14. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Generalizalt szorongasban szenvedsz. Pazichologus tud segiteni. Vagy ha ra nincs penzed akkor kepezheted sajat magad is szakkönyvekkel a temaban. Rengeteget fogsz talalni konyvtarban.
2022. aug. 15. 01:18
 2/2 anonim ***** válasza:

A jelenben semmi dolgod nincsen?

A jelennel foglalkozz, arra készülj fel, hogy mit kell csinálnod. Hogy jól csináld. A múlt hibáiból tanulhatsz ugyan, és a jelenben máshogy csinálhatod ugyanazt, mint a múltban. De állandóan ezen rágódni, az elviszi a jelenedet. A jelenben élj. Légy jelen a cselekedeteidben! Arra figyelj, ami ma a teendőd!

2022. aug. 16. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!