Mit gondoltok, a túl gondolás, másnéven "overthinking" lehet jó is? Lentebb kifejtem.
Szóval én nagyon túl tudok gondolni mindent és alapból utálom, de azt olvastam egyszer ezzel kapcsolatban, hogy az aki túl gondolja a dolgokat olyan tényekre is rá tud jönni, amire más nem és jóval előbb is másoknál. Én egyszer addig gondolkodtam, míg ki nem találtam a nyelvtan dolgozatom feladait, mert szorongtam és túl gondoltam félelmemben. Egyébként azok voltam a feladatok, amikre rájöttem.
Most pedig volt pár szál egy műsorbol amit nézek. Addig mentem a szálakon, míg össze nem állt egy kép és így előre kitaláltam, hogy nagyjából mi várható a folytatásban.
Nektek volt már ilyen? Hogy vélelkedtek erről?
A legtöbb esetben nem jön be.
Én azt hívom túlgondolásnak, ha valaki fél az emberektől hogy "mit gondolhatnak róla", "mit pletykálhatnak róla" és ilyeneken gondolkodik: "X azt mondja, hogy", erre Y pedig úgy reagál, hogy"... "Z pedig azt mondja amikor megtudja, hogy...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!