Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet rajta segíteni?

Lehet rajta segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy férfi az életemben.

Elmondása szerint kokain és alkohol függő volt, de 4 éve segítséggel letette jogosítvány visd

szaszerzés cél miatt.

Kiderült h attól még füvezik(3-4óránként, nemtudom mit tartalmaz), mindenféle nyugtatót szed.

Külsője azaz igazi rossz fiús.

Én szerény, cuki vidéki nőnek adtam elő magam, mert gyanús volt a droggal kapcsolatban, úgy voltam vele nem kell mindent tudnia rólam.

Hát mint kiderült mindenfüggő, keménysége csak a nagy hang meg ülve beszorongás, mindig mondta h ő kemény senkitől sem fél-amit láttam h azoktól akik gyengébbek nála. A barátai is olyan kis gyengék.

Amikor látta rajtam h nem egy beszari vagyok, vékony hangon beszélt hozzám.

S itt a fő, azért én a seggeket nézem meg, nagyjából ismerem melyik mitől milyen formájú, tartású.

Nos ezaz ember sokszor maga alá húzta.

Kiderült 20 évesen börtönben volt 2 évig.

Utánajártam igaz-e, hát az. Ott köztudott h kiválasztanak egy valakit a zárkatársaikból s ő lesz a sextársa ott mindenkinek, általában az új vagy legfiatalabb. Ő sokat mesélt az élményeiről onnan, mindig azt hajtogatta h király volt ott meg mennyi ismit szerzett. Megkérdeztem s a sex nélkül h lehetett bírni. Zavartan földre nézve válasz h ott mindenki kiveri.

Majd gyorsan témát váltott.

Ez mindent elárult, de nemtudja h leesett mi volt ott...

Csoda h börtön után kokain és alkohollal érezte jól magát!?

Viszont amit most csinál súlyos, s szerintem nem csak fű és nyugtatók játszanak. Egyébként dolgozik, okos, mindent elér, persze hatalmas ego van.

Velem egyébként nagyon normális volt, nagyon csíptem. Csak hát parajonás és bipoláris szegény.

Kérdésem az lenne, ha ezt a börtönben történt dolgot sose beszéli ki magából(idegennek), akkor örökké függő marad?

Ti hogyan segítenétek neki?

38 éves most.

S kérlek alázó megjegyzéseket ne írjatok, köszönöm 🙂

2022. aug. 10. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább beszéld rá hogy menjen el elvonóra de te nem tudsz rajta segíteni ezek olvasva ezt gondolom.
2022. aug. 10. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokkal összetettebb annál, hogy itt megfejtsük. Nem vagyok pszichológus, de ide ő is kevés lehet, ill ennyiből ő sem kezd el tanácsokat adni. Többféle probléma gyűlt itt össze, de se te, se mi nem tudunk rajta segíteni. Kísérd el orvoshoz, szerintem annyit thetsz.
2022. aug. 10. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak ne te akarj segíteni rajta. Persze te már ránézel valaki seggére és mindent tudsz. :D

A reakciója a kérdésre meg húszféleképpen magyarázható. Istenem, inkább keress neki egy rendes terapeutát és vedd rá hogy el is járjon, ha nem csak kárt akarsz okozni mindkettőtöknek. Bipoláris, de füvezik és össze-vissza szedi a nyugtatókat. Súlyos kombó.

2022. aug. 11. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez az életbe nem fogja letenni! Lehet bírni fogja ideig-óráig, de örökké használni fogja, max azt hazudja hogy nem.
2023. márc. 25. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez kapa. Nem fog változni, pár hónapig bírják. Annyira magukkal vannak elfoglalva h ezekből már sose lesz ember
2023. ápr. 24. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!