Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Egy roncs vagyok!

Mit tegyek? Egy roncs vagyok!

Figyelt kérdés

Segítsetek mit tegyek? Egy roncs vagyok és félek.

Utálom a családomat senki nem hisz nekem, bármit is csinálok mondok vagy akármi csak hülyének néznek. Mindenki csak velem ordít ha van valam. Félek a jövőtől érzem hogy baj lesz itthon, de kimondtam és hülyének néztek. Gondolkoztam már azon is hogy öngyilkos leszek, de van egy párom aki miatt nem menne, nem tudnám itthagyni és ha én elmennék tudom hogy neki is nagyon fájna és lehet lelki traumát is okoznák neki, viszont vele se tudok lenni mert messze lakik tőlem. Én a közelébe szeretnék költözni de félek hogy sose fogok tudni mert a szüleim itthon elkuncsorogják majd a pénzt amint megkeresek... Totálisan félek a jövőtől és félek attól is hogy elöbb utóbb egyedül maradok mert a barátaim és a párom is rá fog unni erre. Jelenleg a barátaimra elöbb fel tudok nézni mint a szüleimre és ha elhagynának nem tudnám épp ésszel feldolgozni. Változtatni akartam a sítlusomon is de egyszerűen nem megy mert félek hogy azért is megszólnak vagy bármi. Jelenleg munkakeresésbe vagyok de attól is félek hogy nem fognak behivni sehova meg hogy elöbb utóbb abba is belefogok fáradni.

Kb mindentől félek és nem tudok mit csinálni.

Mit tegyek segítsetek kérlek!

Bocsi a szó ismétlésekért, helyesírási hibákért és az összeszedetlen szövegért de nagyon magam alatt vagyok és kb állandón rajtam van most is a sírhatnék és az hogy kárt tegyek magamban bárhogy is.

Trollok meg ilyenek most lécci ne! Köszönöm!

Ui: 20 éves/Lány vagyok

2022. aug. 10. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy párom, évekig…már nincs és emiatt tudnék az lenni, de ha velem lenne, sose gondolnak ilyesmire, ha a megfelelő ember van melletted ilyenre nem lehet gondolni, mert nem is tudnál. Mert szereted.
2022. aug. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!