Antidepresszáns csökkentés tünetei?
Normális hogy szédülök , és olyan érdekesen érzem magam?
Kicsit nehéz megfogalmazni de mintha fáradt lennék vagy nem tudom. Kòtyagos a fejem, van hogy fáj is. Ásítozok egész nap. Alig van erőm szivem szerint egész nap pihennék.
#2 vagyok, írtam már több posztban, nem akartam ismételni magam, de leszokás alatt segíthet az L-triptofán. Csak jó márkát érdemes venni belőle (Swanson vagy Now). Szerotonin termelődést segíti (ebből keletkezik). Ezt nem jó hosszabb távon szedni. Mondjuk 3 hét.
Van néhány étrendkiegészítő, ami segíti az idegrendszered ezért érdemes szedni, ha a gyógyszer nélküli életet választod.
Ezek:
omega 3 kapszula
D+K (én csepp formában veszem)
C-vitamin
B vitaminok (természetes B vitamin forrás a sörélesztőpehely*, egy evőkanálnyi fedezi a napi szükségleted)
* a gluténmentes valamiért finomabb szerintem
magnézium (magnézium biszglicinát hasznosul jól)
Egyél sok zöldséget, halat (ha szereted). Szardínia, tojás is hasznos vitamin és tápanyagforrás.
Nagyon jó még a kefír rendszeres fogyasztása, pl. heti 2-3 szor.
Ezek mellett rendszeres mozgásra is szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!