Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csökkentéstől mehet a hasam?

Csökkentéstől mehet a hasam?

Figyelt kérdés
Elkezdtem csökkenteni az antidepresszánst amit szedek. Szépen , fokozatosan csinálom negyedelem. Viszont amit eszek valamit elkezd morogni nagyon hangosan a hasam és mennem kell a wcre. Normális ez? Nektek mik voltak a csökkentés mellékhatásai?

2022. júl. 12. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Őőő... egyszer csak leraktam 1,5 év szedés után, aztán 3-4 napig, mint akicsúnyán másnapos lenne. Aztán minr ha elvágták volna, minden rendben lett. De nem volt hasmenésem, csak kótyagos és gyenge voltam. De olvass utána, vagy kérdezd meg az orvosodat, az a tuti. De az is lehet, hogy rástresszeltél erre, és közben meg teljesen más a kiváltó oka.
2022. júl. 12. 12:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is ez van amit leírtál hogy rá stresszeltem és ezért megy a hasam. Mert pròbáltam utánna nézni de sehol nem említenek hasmenést.
2022. júl. 12. 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nem volt hasmenés. Közepes tempóval hagytam el.
2022. júl. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!