Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Heroin hétvégi használata...

Heroin hétvégi használata milyen egészségügyi károkat okozhat? (rövid- illetve hosszútávon)

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
40-es vagyok.A heroin hétvégi használatával nagyon nem értek egyet, az túl gyakori, egyre több anyag kell hogy elérd a kívánt hatást.Inkább ritkán,évente egyszer, de az legyen minőségi heroin,hozzáértő ember állítsa be a dózist.Mellette dolgozz,fussál,felülés(hasprés)fekvőtámasz,húzóckodás,sexelj, ne dohányozz,alkoholt mértékkel.
2022. aug. 18. 05:18
 42/62 anonim ***** válasza:
100%
39-es vagyok. A beszámolómat nem azért írtam, hogy kedvet csináljak hozzá, hanem azért hogy megértessem veled nincs olyan akaraterő amivel meg tudod csinálni, hogy csak évente egyszer kétszer lődd be magad. Aki megtapasztalja azt az érzést az attól fogva ezért az érzésért él. Az mindent átír. Többé már nem érdekel semmi más. Ha nem érdekel már semmi más, nyilván nem fogsz féléveket várni rá. A heroin olyan érzést ad amit semmi más a világon, de cserébe mindent mást elvesz. Mindenkinél. Az akaraterő itt már nem játszik.
2022. aug. 18. 13:11
 43/62 anonim ***** válasza:
65%

Hogy lehet hogy dr.Csernus heroinozott és utána abbahagyta és összeszedte magát?Lehúzta az útlevelét a wc-n hogy ne tudjon külföldre menni a cuccért.Ez mi ha nem akaraterő?Mégis csak érdekelte más is, nem?

Amúgy fejtsd ki bővebben az intenzív élményt mikor kipróbáltad,talán olyan érzés volt mikor beleélvezel egy szűk punciba miközben a prosztatádat maszírozzák?

2022. aug. 19. 03:31
 44/62 anonim ***** válasza:
Gondolhatjátok, milyen heroint kap, ha nem szokik rá :)
2022. aug. 20. 02:16
 45/62 anonim válasza:
Csernus 2 évig heroinozott.Ez idő alatt csak ócska heroint kapott mindig?
2022. szept. 14. 03:02
 46/62 anonim ***** válasza:

attól tartok ha valaki pár év múlva rátalál erre a kérdésre, az lesz az első gondolata hogy hát azóta már biztos nem csak hétvégi szerhasználó.

én csak kodeint próbáltam nagyobb mennyiségben mikor még írt fel a doki köhögésre, de az is úgy ellazított euforizált hogy nem merném megkockáztatni bármi durvábbat amiben ki tudja hány fajta alkaloidja van mert gyenge lennék nem rászokni. még jó hogy nem születtem a mákteás korszakba vagy hogy nincsenek alvilági kapcsolataim mert tényleg az ópiátok lehetnek a legördögibb kör

2022. okt. 1. 12:38
 47/62 anonim ***** válasza:

Létezik hétvégi szerhasználat. Egyébként olyan emberek okoskodnak itt akik még drogot sem láttak. A heroint kedves barátaim nem csak lőni lehet. Addiktív? Addiktív. De ha tudatosan használod és helyén kezeled keretek közt lehet tartani.

Nekem bevált módszer minden keménydrognál hogy csak kisebb adagokat veszek, elhasználom 1-2 nap alatt aztán 1-2 hétig szünetelek vele. Kokain, heroin, crack esetében nekem ez működik. Figyelj oda hogy mentálisan se függj rá. Figyelj oda az intő jelekre is és reagálj időben.

2022. okt. 24. 23:20
 48/62 anonim ***** válasza:
ebben csak az a hiba hogy senki sem tudja magáról mennyire fog tudni ellenállni a kísértésnek, mekkora veszélyt jelent számára a megkísértés, éshát az a nagy statisztika hogy morfinszármazékoknál, főleg heroinnál csúnyán elvéreznek nagyon sokan.
2022. okt. 24. 23:25
 49/62 anonim válasza:
Bárcsak dr.Zacher beállítana nekem egy dózist heroinból(ami bevizsgált, nem szutyulék heroin)és egy fiatal csinos nővér beadná nekem.Életem legnagyobb élménye lenne,biztos hogy alig várnám a következőt,de én megállnám hogy csak félévente vagy évente 1-szer, mert van akaraterőm,bárki bármit mondjon.(Lehet hogy mindenki ezt mondja és 99%-uk mégis rászokik, de én abba az 1%-ba tarozok,akiknek tényleg van akaraterejük)Az életet "élvezd hát amíg tart",de ne legyünk drogos semmirekellők ,hanem el kell járni dolgozni.
2022. nov. 17. 16:29
 50/62 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta???
2023. aug. 2. 00:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!