Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Heroin hétvégi használata...

Heroin hétvégi használata milyen egészségügyi károkat okozhat? (rövid- illetve hosszútávon)

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen normális életed lehet ha hétvégente lövöd a heroint. Nagyon meggyőző. Szerhasználó sem vagy mert te csak hétvégen tolod. Úr isten te hallod magad?

Senki nem születik szerhasználónak az elején még mindenki azr hiszi tudja ezt kontrollálni. Aztán egy idő után lecsúszott drogosok lesznek. Én nem ítélkezem, nem az én életem/egészségem teszed tönkre. Csak a kérdésedre válaszoltam. Aztán vagy tanulsz mások hibájából és hallgatsz a jótanácsra vagy mész a saját fejed után és megtapasztalod a magad kárán a heroin használat eredményét. A te kezedben van a döntés.

2022. júl. 31. 13:30
 12/62 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus drogos dumát vágsz itt le :D szánalmas vagy. Veled aztán minden rendben... aha persze, ámitsd magad! De tudod mit? Mindenki le fog szarni, mert hülye kis drogos vagy már most, aki már hazudik önmagának is! Van tapasztalatom!!! De csináld, ez a te kib@szott életed úgy szarod el ahogy akarod. Csak az a gáz, hogy ha esetleg van valaki, aki szeret téged hát az övét is el fogod szarni!!!
2022. júl. 31. 13:39
 13/62 anonim ***** válasza:
100%
Leírok neked egy történetet a társaságunkban egy srácról. Ő is úgy kezdte, hogy csak kipróbálja. Aztán egyre többször próbálta ki. Büszkén mesélte ez a legjobb érzés a világon. Jobb bármilyen utazásnál, szerelemnél orgazmusnál stb. Aztán elfogyott a pénze. Elkezdte eladogatni a cuccait. Közben szépen rászokott a cuccra. Ekkor kérte pár ismerős szerezzen nekik is ha ilyen jó csak egyszer kipróbálnák. Ekkor már ő is érezte, hogy gáz van mert senkinek nem szerzett és erősen tiltakozott, hogy bárki is kipróbálja. Utána elvesztette az állását, elkezdett kölcsönkéregetni mondván elvonóra kell. Persze cuccra kellett. Mikor kiderült először elfordultak tőle a barátok majd a családja is akiket meglopott. Aztán elvesztette az albérletét vagy drogos haveroknál lakott vagy az uttcán ahol koldult azért, hogy tudjon venni cuccot. De nyilván ebből nem jött össze annyi pénz így üzletekből lopott dolgokar amiket próbált eladni. Volt, hogy elkapták akkor kiderült a hatóság számára is hogy drogos. Ekkor jött az elvonó de nem sikerült megint utca megint drog. Úgy nézett ki szegény srác mint aki egy pincében élt éveket. Alig evett, csont sovány volt, kékeszöld színbam pompázott az arca, karikás szemek, az egész képe tiszta pattanás meg kelés lett. Nem is folytatom borzalmas hova jutott. Végül egy másik hernyós haverja juttata be egy olyan bentlakásos vidéki elvonóra ahol lehozták a cuccról de ez kb 2 évébe tellett mire vissza tudott illeszkedni a normális életbe. Amiket mesélt az elvonási tünetekről azt senkinel nem kívánom. Hatekig hányt metadon mellett is, nem tudott enni, hasmenése volt, ömlött róla a víz, bepisilt, remegett és nem egyszer könyörgött a cuccért vagy azért hogy inkább meghaljon. A kérdesedre válaszolva ilyen hatása van a heroinnak. Ha erre vágysz akkor csináld tovább.
2022. júl. 31. 15:09
 14/62 A kérdező kommentje:
#13 és mi van most vele?
2022. júl. 31. 18:50
 15/62 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek én is neked egy történetet.

Volt egy fiatal srác, aki úgymond rossz társaságba keveredett. Befolyásolható volt, kissé naiv és rettenetesen szeretetéhes. Hogy elfogadják, szeressék sok hülyeségbe belement. Abba is hogy kipróbáljon drogokat. Azért is mert élvezte, meg azért is mert a haverok is csinálták. Eleinte csak "könnyedebb" dolgokat, de hamar beszippantotta. Később a sráccal nagyon sok szar dolog történt lelkileg és fizikailag is, akkor már emiatt is a drogokhoz menekült. Már keményebb cuccokhoz is.

Észre se vette hogy közben tönkrement körülötte minden ami még jó volt, azt a keveset is elveszítette ami még jó volt. A barátait, a családját, az életcélját, a lelkét, az egészségét.

Mire feleszmélt nem tudott már tükörbe nézni se... Drogos, hazug, prosti... egy undorító valaki nézett vissza.

Akkor viszont már nem volt visszaút, nem is hagyták azok akik kihasználták (merthogy már csak ilyen emberek vették körül).

Volt hogy önként tett meg bármit a drogért, undorító, megalázó, vagy épp aljas dolgokat.

Volt hogy mások kényszerítették erre, mert képtelen volt megvédeni magát.

Volt hogy öngyilkos próbált lenni csak szabaduljon végre.

Volt hogy az utcán ébredt a saját szarában annyira taccsra vágta magát.

Mindezt persze sose így tervezte, sose akart drogos lenni. Csak bulizni akart, jól szerette volna érezni magát. Elhitte hogy kézben tartja, de az igazság az hogy SOHA nem tartod kézben, ez csak ábránd amiben hinni akarsz.

Ez a srác én vagyok.

Jelenleg keménydrogoktól mentes, de masszív gyógyszerfüggő. Testileg és lelkileg is tönkretett. Elvett mindent. Én dobtam el mindent, amikor belekezdtem. És ebből nincs teljes felépülés. Minden nap egy kib@szott küzdelem és sose mondhatod ki hogy nyertél. Bármikor újra ott ébredhetsz az utcán összefosva magad.

Szóval ezt mérlegeld hogy megéri-e!

2022. júl. 31. 19:19
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
13 vagyok. Drogprevencióban dolgozik és próbál azokon segíteni akik ugyan olyan hülyék amilyen ő volt. Ebből ne azt a következtetést vond le, hogy jól van megúszta semmi gond. Mert ez egy hajszálon múlt. A heroin adagja egyre kevésbé hat. Egy idő után az az adag amivel eléred a kívánt hatást nem sokban különbözik a halálos adagtól.
2022. júl. 31. 19:32
 17/62 A kérdező kommentje:
#15 hogyan tudtál leállni?
2022. júl. 31. 19:53
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Elvonón is voltam, meg otthoni elvonásom is volt többször.

Ha esetleg azt gondolod, hogy nem gond ráfüggni mert az elvonón úgy is lehoznak, tévedsz.

A többség nem jön le. Aki eljön az is többedjére. A drogos ismerőseim 95%-a most is drogos vagy már halott.

Én is drogos vagyok még mindig csak most nyugtatókat szedek, meg olykor speed, eki és persze pia. Komolyan így akarsz élni?

2022. júl. 31. 20:12
 19/62 A kérdező kommentje:
És hogy bírod megállni hogy ne nyúljál újra keményebb szerekhez?
2022. júl. 31. 20:30
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok meghalni
2022. júl. 31. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!