Heroin hétvégi használata milyen egészségügyi károkat okozhat? (rövid- illetve hosszútávon)
Teljesen normális életed lehet ha hétvégente lövöd a heroint. Nagyon meggyőző. Szerhasználó sem vagy mert te csak hétvégen tolod. Úr isten te hallod magad?
Senki nem születik szerhasználónak az elején még mindenki azr hiszi tudja ezt kontrollálni. Aztán egy idő után lecsúszott drogosok lesznek. Én nem ítélkezem, nem az én életem/egészségem teszed tönkre. Csak a kérdésedre válaszoltam. Aztán vagy tanulsz mások hibájából és hallgatsz a jótanácsra vagy mész a saját fejed után és megtapasztalod a magad kárán a heroin használat eredményét. A te kezedben van a döntés.
Elmesélek én is neked egy történetet.
Volt egy fiatal srác, aki úgymond rossz társaságba keveredett. Befolyásolható volt, kissé naiv és rettenetesen szeretetéhes. Hogy elfogadják, szeressék sok hülyeségbe belement. Abba is hogy kipróbáljon drogokat. Azért is mert élvezte, meg azért is mert a haverok is csinálták. Eleinte csak "könnyedebb" dolgokat, de hamar beszippantotta. Később a sráccal nagyon sok szar dolog történt lelkileg és fizikailag is, akkor már emiatt is a drogokhoz menekült. Már keményebb cuccokhoz is.
Észre se vette hogy közben tönkrement körülötte minden ami még jó volt, azt a keveset is elveszítette ami még jó volt. A barátait, a családját, az életcélját, a lelkét, az egészségét.
Mire feleszmélt nem tudott már tükörbe nézni se... Drogos, hazug, prosti... egy undorító valaki nézett vissza.
Akkor viszont már nem volt visszaút, nem is hagyták azok akik kihasználták (merthogy már csak ilyen emberek vették körül).
Volt hogy önként tett meg bármit a drogért, undorító, megalázó, vagy épp aljas dolgokat.
Volt hogy mások kényszerítették erre, mert képtelen volt megvédeni magát.
Volt hogy öngyilkos próbált lenni csak szabaduljon végre.
Volt hogy az utcán ébredt a saját szarában annyira taccsra vágta magát.
Mindezt persze sose így tervezte, sose akart drogos lenni. Csak bulizni akart, jól szerette volna érezni magát. Elhitte hogy kézben tartja, de az igazság az hogy SOHA nem tartod kézben, ez csak ábránd amiben hinni akarsz.
Ez a srác én vagyok.
Jelenleg keménydrogoktól mentes, de masszív gyógyszerfüggő. Testileg és lelkileg is tönkretett. Elvett mindent. Én dobtam el mindent, amikor belekezdtem. És ebből nincs teljes felépülés. Minden nap egy kib@szott küzdelem és sose mondhatod ki hogy nyertél. Bármikor újra ott ébredhetsz az utcán összefosva magad.
Szóval ezt mérlegeld hogy megéri-e!
Elvonón is voltam, meg otthoni elvonásom is volt többször.
Ha esetleg azt gondolod, hogy nem gond ráfüggni mert az elvonón úgy is lehoznak, tévedsz.
A többség nem jön le. Aki eljön az is többedjére. A drogos ismerőseim 95%-a most is drogos vagy már halott.
Én is drogos vagyok még mindig csak most nyugtatókat szedek, meg olykor speed, eki és persze pia. Komolyan így akarsz élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!