Heroin hétvégi használata milyen egészségügyi károkat
okozhat? (rövid- illetve hosszútávon)
Akkor meg mi az isten nyilának írtad ki a kérdésedet!? Nagy bajok vannak a fejedben öcsi.
2022. aug. 2. 12:43
32/62 A kérdező kommentje:
Mielőtt beszólogatsz, tanulj meg szöveget értelmezni! Szerintem nem kértem sem kioktatást, sem addiktológiai tanácsadást. De persze én vagyok a hülye, tudom.
Na látod pont ezért drogozok, mert az emberek ennyire rosszindulatúak.
:D :D :D Ilyen orbitálisan barom érvet még senkitől nem hallottam. Okos fiú vagy sokra viszed még. :D
A helyedben inkább megköszönném, hogy többen is vettük a fáradtságot és rászántuk az időnket, hogy megmentsünk attól, hogy tönkte tedd az életed. Pusztán mélységes "rosszindulat" vezérelt mindannyiunkat. Neked már most segítségre lenne szükséged mert a tisztánlátasodat és józan itélőképességedet teljesen elveszítetted. 🙈
2022. aug. 2. 15:22
persze csak olyanok írnak hogy rászoksz első belövéstől akik nem is probaltak semmilyen drogot legalábbis kemenyebbet nem, igaz en csak szippantok kb havonta, két havonta megse cagyok függő erről ennyit, nem egy haverom probalta intravénásan is megse lettek függők, rizsa rizsa rizsa az egész, ezzel persze nem akarok buzdítani senkit hogy hernyozzon, csak ez tény. De persze akinek fos elete van annak nem ajánlott szerintem mert ugy persze hogy raszoksz
2022. aug. 8. 21:22
amugy meg ne legyenek senki ek se teveszmei, a kokain meg a heroin kb ugyanolyan nehez drognak szamitanak, latszik hogy fingotok sincs a temarol
2022. aug. 8. 21:25
34 Azóta csináltál egy kamuprofilt, hogy magadat igazold? Szánalmas.
Persze fingunk nincs a témáról. Végülis valaki a saját élettörténetét írta le. Én meg egy nagyon közeli barátomét akivel a mindennapjaimat töltöttem. Akinek fos élete van annak nem ajanlott a drog? :D Aki boldog és kiegyensúlyozott annak eszébe se jut ilyesmi hülye gyerek. Nem veszed észre, hogy magaddal szúrsz ki. Nem a valaszadókkal? Az én életem nem változik attól, hogy te lövöd magad.
2022. aug. 9. 09:35
37/62 A kérdező kommentje:
36 akár hiszed akár nem van jobb dolgom is ennél.
Igen tudom a hernyózás. :D
2022. aug. 9. 19:13
Én egyszer szúrtam rendes tiszta ópiátot. Az élmény annyira intenzív volt, hogy bármit megadtam volna érte, hogy újra átéljem de nem volt lehetőségem. Kb 2-3 hétig minden gondolatom akörül forgott, hogy valahogy újra hozzájussak. Nem telt el úgy 2 perc, hogy ne gondoljak rá. A többi szer már nem érdekelt, még a kokain is nulla volt ahhoz az érzéshez képest. Pár hét után vettem ilyen utcai szar heroint egy kétes dílertől, de vagy nagyon fel volt ütve, vagy valamilyen kamuanyag volt de nem adott szinte semmi flesht. Végül feladtam, nem tudtam többé olyan cuccot szerezni és csak emiatt nem lettem függő. Én a tapasztalataim miatt eléggé szkeptikus vagyok a “hétvégi heroin” használattal. Persze fizikai értelemben nem leszel egyből függő, de mentálisan igen.
2022. aug. 13. 14:29
39-es. Pont az ilyen élménybeszámolók miatt akarják kipróbálni a heroint, ahogy én is.A Trainspottingban azt mondja a srác hogy "képzeld el életed legnagyobb orgazmusát szorozd meg ezerrel." Ha ez tényleg igaz akkor kár volna úgy meghalni hogy ne próbáltuk volna ki."Én nem iszok, nem dohányzok,nem drogoztam csak a füvet próbáltam ki, egészségesen élek, sportolok,sexben és a pénzben keresem a boldogságom, lassan 10 éve dolgozok egy gyárban fizikai munkát gépkezelőként,ez idő alatt összesen 2 napot voltam táppénzen.Szerintem igenis létezik olyan akaraterő és kitartás, hogy valaki megállja hogy évente csak egyszer lője be magát heroinnal,csak ez sok emberben nincs meg.Bárcsak fizethetnék a kórházban 50-100ezer Ft-ot, és Zacher doktor elkészítené nekem a dózist egy tiszta minőségi heroinból és egy fiatal csinos nővér beadná évente egyszer.Ez bizony hiányzik az életemből,bárcsak valóra válna!
2022. aug. 18. 04:57
Kapcsolódó kérdések: