Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van, hogy nem kap diagnózist...

Van, hogy nem kap diagnózist az ember?

Figyelt kérdés

Ért egy trauma több éve, amitől szenvedek azóta is.

Rémálmaim vannak, lepörögnek az események, úgy érzem, mintha újra átélném az egészet, ahogy bántanak.

Akkor nagyon rosszul vagyok, mikor ezek lepörögnek.

Alig tudok aludni az emlékektől.

Elmentem szakemberekhez, de teljesen tanácstalanok voltak, nem is adtak diagnózist.

Mit tehetek?

2022. júl. 30. 20:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

#17es vagyok

Wow akkor téged tényleg szépen elhanyagoltak. Én is államiba járok egyébként, de nekem már első ülésen kezembe adták a sémakérdőívet a terápia miatt, meg rendkívül figyelmesek meg találgattak már problémákat (nem diagnózist). igaz én egyből dignózissal mentem már oda, de nem arról beszélgettünk, hanem a gyerekkoromról. Meg nálunk pszichológushoz pszichiáter tud csak küldeni, azért kérdeztem a pszichiátert.

De ez így tényleg nem normális, hogy nem volt semmi. Mármint valami tervet fel szoktak ilyenkor állítani a kezelésről vagy bármi asszem. Legalábbis nálam már elsőn meglett a célkitűzés, hogy mit akarunk elérni. Aztán amit én még gondolok pluszba majd megkérdezem.

2022. júl. 31. 19:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nyugodtan keress másik szakembert, gondolom így marad a magán, de ott pl. egy haveromnak 3 alkalom után adtak diagnózist, igaz neki azért mert nem súlyos eset. Szóval most biztos ez szarul esett, hogy nem foglalkoztak veled, és kb. elhanyagoltak. De ne hagyd, hogy emiatt abbahagyd, hogy segítséget találj. Tudom milyen szar tud ez lenni. Én egyszer tanácsadóhoz mentem el naivan gyerekkorival, aztán volt egy rossz mondata és bummm többet nem akartam pszichológust látni 1 évig. Vannak emberek, akik nem erre a szakmára hivatottak és semmi keresni valójuk ott. Te kifogtál egy ilyet, gratulálok most már te is hamarabb különbséget fogsz tudni tenni, ha szembetalálkozol egy ilyennel.
2022. júl. 31. 19:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!