Hogyan lehet valaki nárcisztikus, bántalmazó, helfer szindrómás, notórikus hazudozó, aki folymatosan terrorizálja a környezetében élőket és észre sem veszi, hogy mit művel?
8
Tudod kit etetsz meg ezzel a sz.r dumával? :D
Évekig egyetemen tanultál pszichológiát, de nem tudod hogy miért lesz valaki ilyen, ezért a gyakorikerdesek.hu oldalon kérdezősködsz :D Tényleg rádfér a pszichoterápia, mert a notórius hazudozást is sikeresen megörökölted anyádtól! Szánalom vagy.
11. Gusztustalan amit csinálsz.
Igen, több évig tanultam pszichológiát, szigorlatoztam is belőle. De nem pszichológus a végzettségem. Nem írj ide több válasz mert ilyen elmebetegből köszi de már dobott a gép egyet.
Egyébként is ha nem tudnád a pszichologia nem orvosi szak hanem bölcsész.
És ki írt olyat, hogy a pszichológia orvosi szak?
Igen, az tisztán látszik, hogy nem vagy pszichológus, mert semmi közöd nincs a pszichológiához. Ez már a kérdésedből is kitűnik, nem véletlenül kaptál olyan válaszokat, amiket.
Amit pedig a 9-es válaszolónak írtál: anyád sem rendelkezik ezekkel a személyiségjegyekkel, te aggattad rá, hasraütéses szerűen. Pontosan ezért írtam én is és más is, hogy a diagnosztikát bízd szakemberekre, mert 2 cikk elolvasása után te nem fogsz tudni egy nárcisztikus személyiségzavart diagnosztizálni.
Elmebeteg pedig te vagy kiscsillag, mellette pedig még notórius hazudozó is :D Hát igen, volt kitől örökölnöd ezek szerint.
Nem hiszem, hogy itt kellene levezetned a napi frusztrációdat. Jobban érzed magad ha másokat megbántasz? Ettől jobban fogsz aludni, vagy több lesz az önbecsülésed? A való életben elnyomnak és csak itt tudod kiélni magad? Majd válaszold meg MAGADNAK ezeket a kérdeseket. Mert nekem nem adtál használható választ, csak egy rakás mocskot öntöttél a kérdesem alá. Komolyan nem éttem miért jó ez?
A felsőoktatásról pedig úgy látom semmit nem tudsz ahogy rólam sem. Kértelek, hogy ne írj ide többet de úgy látom kényszeresen nem tudod abbahagyni. A rosszmájú véleményed pedig nem rólam szól, kizarólag magadról mondtál el vele kritikát. Taps!
18
Tehát notórius hazudozó, dühkitöréses, és mellette még be is képzelsz magadnak dolgokat :)) Ne aggódj, csak személyiségjegyeket aggatok rád, pont ahogy te teszed, 0 tudás nélkül :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!