Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a "jobb" helyzet?...

Melyik a "jobb" helyzet? Öngyilkosnak lenni és elhagyni az életet vagy életem végéig belemenekülni a hobbimba (olvasás, zene, videójáték)?

Figyelt kérdés
Olyant ne írjatok hohy mozduljak ki emberek közé, mert csak rontott a helyzeten, amint kiderül hogy kicsit más vagy rádszállnak és csak rosszab lett az életem mielőtt belefogtam nagy elhatározással. Örök nyugalomra lenne szükségem ha kell akár halál vagy belemenekülni a hobbiaimba hogy túléljem.
2022. júl. 28. 10:29
 1/1 anonim ***** válasza:
38%

Hobbik , és egy olyan munka amit szeretsz csinálni , akár otthonról , ha mondjuk van affinitásod és képzettséged IT-s munkakörökhöz.

A halál, főleg mások miatt nem tűnik jó opciónak,egyszerűen nem éri meg. Egy életünk van , érezzük jól magunkat ezidő alatt. Ha mentális problémáid vannak,akkor egy szakembert is fel lehetne keresni , lehet,hogyha kibeszéled magadból már az is segítene kicsit.

2022. júl. 28. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!