Mikortól trauma egy helyzet?
Figyelt kérdés
Szóval kiskoromba, négyévesen, egy hatéves fiú, mindig csókolózott velem, nekidöntött a falnak, elkellett játszanunk, hogy férj és feleség vagyunk. Újra kellett élesztenem a számmal.
Nem szerettem ezt, hülyén éreztem ezek miatt magam.
Voltak visszatérő álmaim ezzel kapcsolatosan kicsinek, viszont már egyáltalán nem zavar, 18 éves vagyok, találkoztam újra vele, nem voltam rosszul emiatt.
De leszbikus vagyok. Lehet ez az oka, hogy akkor ezt nem akartam?
Mikortól trauma valami?
2022. márc. 19. 11:09
1/4 anonim válasza:
Hogy kerülsz 4 évesen ilyen kisfiúk közé? Egyébként nem hiszem, te valószínűleg alapból melegnek születtél. Gondolom mindig is a lányok érdekeltek. Vagy pasiztál valaha?
2/4 A kérdező kommentje:
Kiskori barát volt, úgy.
Nem, nem pasiztam még soha.
2022. márc. 19. 12:25
3/4 anonim válasza:
Hogyha olyan szintű érzelmi megterhelést jelent, amivel nem tudsz megküzdeni, és nem tudod feldolgozni (nyilván egy terápia tud segíteni, viszont attól még hogy segít és jobban leszel, nem azt jelenti hogy akkor nem is volt trauma). Általában az adott helyzetben megélt tehetetlenséggel is jár együtt.
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Rossz a kérdés.
Trauma:azon hatás, melyet hirtelen ható külső okok a szervezet szöveteiben előidézhetnek. Negatív, esetleg tragikus élmények hatására kialakult érzelmi állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!