Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevettem 5 darab 3mg-os...

Bevettem 5 darab 3mg-os nyugtatót. Lehet valami komoly bajom?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok antidepresszánst+nyugtatót szedek. Otthon megint nem bírt a bátyám magával és elkezdett törni zúzni, ezt nem bírtam idegileg és hirtelen gondolkodás nélkül bevettem.
2022. júl. 27. 11:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Attól az élettől az is többet ér, ha egy szobanövény szinten élem le az életem, mert akkor már nem foglalkozom ilyen dolgokkal.
2022. júl. 27. 11:59
 12/23 anonim ***** válasza:
52%
Mondom én kifogások... Vannak szállással melók itthon is..de írkálj inkább gykra, mert hisz azzal mindent megoldasz nem?
2022. júl. 27. 11:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Utóbbi két évemet arra szenteltem, hogyoróbáljam szebbé tenni az életem, cserébe elbveszetettem a legjobb barátomat is és a családim felét ilyenklr mit tegyek? Minnél jobban szeretnék változtatni az életemen annál rosszabb helyzetbe kerülök.nekem már csak az a célom van, hogy előbb haljak meg mint a maradék. Családtagom. Ez a leglogikusabb döntés amit tehetek.
2022. júl. 27. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:
43%

Hisztiző csecsemő hozzá állás... Ha bármi miatt eláltak mellőled akkor az volt a legjobb dolog amit tehettek, mert nincsenek az útadban.

Nem is akarsz tenni h jobb legyen. 27 éves férfi.. vagyis kisfiú mert férfi viselkedésnek nem mondanám h a gykn sajnáltatod magad ahelyett h rendre vágnád a bátyádat...

Önsajnáltatás az mindig is megy,de az h neked jobb legyen... Mert inkább vagy egy puhapöcs. Ahelyett h kilépnél a komfortzónádból.

Neked ez így jó h bogyózol te is ugyanolyan drogos vagy mint a bátyád mert bizony ezek is drogok.. nem kéne szedned de neked ez megfelelőbb h kilövőd magad.

2022. júl. 27. 12:13
 15/23 anonim ***** válasza:
26%

Volt hogy 4 üveggel vettem be

Semmi bajom nem lett

2022. júl. 27. 12:50
 16/23 A kérdező kommentje:
Igazából tők mindegy hogy mit írok ide, csak azt fogom kapni hogy "hisztiző csecsemő vagyok". A pálya széléről könnyű baromságokat bekiáltani.
2022. júl. 27. 17:06
 17/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha kilépek a komfortzónábó édesanyám éhenhal. Mert csak én dolgozom hivatalosan munkahelyen, de már kezd elrgem lenni, hogx őn nrm fizet egy é e egy fillért se de neki van a legnagyobb szája ha itthagyom édesanyám éhenhal. Egy kicsit több tiszteletet kérnék.
2022. júl. 27. 17:18
 18/23 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag én vagyok az egyetlen akk fizet a kasszáb, hogy a családom rendben lessen mert bármennyire is hülyén hangzik.) Ez nem konfort zóna, hanem kötelesség, és nem fogon a családomat elhagyni inkább meghalokq vesztettem elég embert az évek során már csak ők maradtak nekem de magyarázhatom egy anonim embernek akinek valószinűleg az volt élete problémáha, hogy letört a körme.
2022. júl. 27. 17:30
 19/23 A kérdező kommentje:
A költözéssel kapcsolatban még annyit akarok írni, hogy terben van. Édesapám hagyatékia után el szeretném adni a házat, és nyilván x összeget hozzáteszek + kölcsönt felveszek. Lehet hogy túl sokat aggódom a családtagjaim iránt, de a nagyim az édesanyám és a féltestvéremen kívül nem maradt más. A barátok mind átvertek "mert" naív ember voltam (volt aki 15vév után) most ilyen emberekben hogy bízzak meg? Csak arra akarok célozni, hogy bizony van élet a gyk-n túl is és nem kellene a másikra két mondat alapján ráhúzni a vizeslepedőt, mertnem tudod hogy kivel kommunikálsz bármennyire is hiszed azt.
2022. júl. 27. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:

19

A bromazepam-ot nem ismerem, de ezeket a benzokat úgy tervezték, hogy elég nagy adag bevétele sem halálos (szemben a barbiturátokkal, amiket már nem használnak és nem kaphatóak és nem lehet hozzájuk jutni).

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Ha eladod a házat, akkor hol fogsz-hol fogtok lakni? Mi a terved a féltestvéreddel (aki ha jól értem, az az ember, akiről a kérdésben írtál)?

2022. júl. 27. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!