Bevettem 5 darab 3mg-os nyugtatót. Lehet valami komoly
bajom?
11/23 A kérdező kommentje:
Attól az élettől az is többet ér, ha egy szobanövény szinten élem le az életem, mert akkor már nem foglalkozom ilyen dolgokkal.
Mondom én kifogások... Vannak szállással melók itthon is..de írkálj inkább gykra, mert hisz azzal mindent megoldasz nem?
2022. júl. 27. 11:59
13/23 A kérdező kommentje:
Utóbbi két évemet arra szenteltem, hogyoróbáljam szebbé tenni az életem, cserébe elbveszetettem a legjobb barátomat is és a családim felét ilyenklr mit tegyek? Minnél jobban szeretnék változtatni az életemen annál rosszabb helyzetbe kerülök.nekem már csak az a célom van, hogy előbb haljak meg mint a maradék. Családtagom. Ez a leglogikusabb döntés amit tehetek.
Hisztiző csecsemő hozzá állás... Ha bármi miatt eláltak mellőled akkor az volt a legjobb dolog amit tehettek, mert nincsenek az útadban.
Nem is akarsz tenni h jobb legyen. 27 éves férfi.. vagyis kisfiú mert férfi viselkedésnek nem mondanám h a gykn sajnáltatod magad ahelyett h rendre vágnád a bátyádat...
Önsajnáltatás az mindig is megy,de az h neked jobb legyen... Mert inkább vagy egy puhapöcs. Ahelyett h kilépnél a komfortzónádból.
Neked ez így jó h bogyózol te is ugyanolyan drogos vagy mint a bátyád mert bizony ezek is drogok.. nem kéne szedned de neked ez megfelelőbb h kilövőd magad.
2022. júl. 27. 12:13
Volt hogy 4 üveggel vettem be
Semmi bajom nem lett
2022. júl. 27. 12:50
16/23 A kérdező kommentje:
Igazából tők mindegy hogy mit írok ide, csak azt fogom kapni hogy "hisztiző csecsemő vagyok". A pálya széléről könnyű baromságokat bekiáltani.
17/23 A kérdező kommentje:
Mellesleg ha kilépek a komfortzónábó édesanyám éhenhal. Mert csak én dolgozom hivatalosan munkahelyen, de már kezd elrgem lenni, hogx őn nrm fizet egy é e egy fillért se de neki van a legnagyobb szája ha itthagyom édesanyám éhenhal. Egy kicsit több tiszteletet kérnék.
18/23 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag én vagyok az egyetlen akk fizet a kasszáb, hogy a családom rendben lessen mert bármennyire is hülyén hangzik.) Ez nem konfort zóna, hanem kötelesség, és nem fogon a családomat elhagyni inkább meghalokq vesztettem elég embert az évek során már csak ők maradtak nekem de magyarázhatom egy anonim embernek akinek valószinűleg az volt élete problémáha, hogy letört a körme.
19/23 A kérdező kommentje:
A költözéssel kapcsolatban még annyit akarok írni, hogy terben van. Édesapám hagyatékia után el szeretném adni a házat, és nyilván x összeget hozzáteszek + kölcsönt felveszek. Lehet hogy túl sokat aggódom a családtagjaim iránt, de a nagyim az édesanyám és a féltestvéremen kívül nem maradt más. A barátok mind átvertek "mert" naív ember voltam (volt aki 15vév után) most ilyen emberekben hogy bízzak meg? Csak arra akarok célozni, hogy bizony van élet a gyk-n túl is és nem kellene a másikra két mondat alapján ráhúzni a vizeslepedőt, mertnem tudod hogy kivel kommunikálsz bármennyire is hiszed azt.
19
A bromazepam-ot nem ismerem, de ezeket a benzokat úgy tervezték, hogy elég nagy adag bevétele sem halálos (szemben a barbiturátokkal, amiket már nem használnak és nem kaphatóak és nem lehet hozzájuk jutni).
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Ha eladod a házat, akkor hol fogsz-hol fogtok lakni? Mi a terved a féltestvéreddel (aki ha jól értem, az az ember, akiről a kérdésben írtál)?
2022. júl. 27. 20:04
Kapcsolódó kérdések: