A(z) hebefília/efebofília normális?

Normális,szerintem változó tényező egy szempont mint a kulturális morál,erkölcs. De ne érezd magad attól szarul vonzódás egy érzés nem tehetsz róla csak arról hogy mit kezdesz velle. Különben úgy tudom hogy nem számít hebefiliának se efebofoliának mert ezek csak és kizárólag ahhoz élet korhoz vonzódnak.
Mert ha így lenne mindenki férfi az lenne.
Én is így vagyok velle csak dutom hova rakni mert az hogy megyek a buszon és meglátok egy jó csajt akihez fizikálisan vonzódok vagy vonzónak találom nem kor kérdése hanem formák arcszerkezet illat Stb..
Úgy sac ez azt jelenti nálam 12/40-ig találtam ojat akinek tetszett külseje tehát volt szexuális vonzalom de azt nem jelenti hogy személyisége vagy az érettsége meg felelt volna. vannak elveim nem leszek szeret pótlék szerintem ritka az tinni 18 alat akki éret lenne egy felnőtt férfihoz ezért az megrontás lenne számukra főleg ha csak testiséget nézzük persze biológia szempontot hiába nézed annál erősebb tőrvény meg általános erőkőlcs.
Azért kevesen valjákbe hogy 13-14éveselis közösülnének mert álszentek. Ez puszta biológia erről sokat lehetne papolni én a fejemben már mindent ki próbáltam de EZZEK ott is maradnak.Az ember kíváncsi az élet rövid élvezzük ki csak ne fejet veszve.
Kicsit felháborító hogy lányoknak mit meged a szülők öltözködésben mint egy ribbi úgy öltözk{dik némelyiknek kint hátsó meg minden olyan mintha kinálgatnák magukat vagy ez divat vagy mi??
Egy tanács ezeket tőlteteket vezzesle a párodon ha van ha nincs akkor fiataloknak minden inger hormonok tombolnak ha érted.....
Szóval kedves kérdező szerintem normális ha betartód a szabályokat meg tőrvényt mert ez csak egy érzés ugye éreztél olyat is hogy haragszol meg tudnád őlni egy kanál vízbe de mégse tetted. Nyilván 50 éves faszi 15 éves csaj nem fog szerelmes lenni kór különbség számít. Ezz eléggé bonyolult téma de szeretem tabukat kérek még!
Ja még valami ha már téma le kell hogy irjan mert igazságtalan tartom de csak tömören.
Barátomtól szól ő áldott lélek mai napig 22 éves volt és össze jött 13 évesnél annyit kell tudni hogy szűz volt nem csaj ő neki 4 pasija volt ment a szerelem meg minden meg feljelentést kiskorúak megrontásáért még hozzá csaj szüleitől persze tőbbifiuja nem zavarta a csaj szüleit mert 18 alattiak voltak képzeld pénzt kértek a szüleik halgatásért pedig mondtuk neki ebből baj lesz ne csináld túl fiatal de hát szerelem vak csaj dopta öt neki trama lett meg mekővezték pedonak meg minden szarnak az ember hogy ősze tőrt lelkileg alaposan meg fizetett hülyeségért pedig nem rossz ember csak buta na tőrvény szerint ez megrontás szerintem a tőrvény ritkán de nem igazságos.

Kérdező, mindaddig semmi gond azzal, hogy pubertáskorú kislányokhoz vonzódó hebefil vagy, amíg ezt a hajlamodat nem éled ki. A hajlam önmagában nem büntetendő. Pszichológus talán tud segíteni.
Az efebofília egy "ártatlanabbnak" tekinett parafília, a kiélése Magyarországon legális, mivel a beleegyezési korhatár 14. év. Erkölcsileg ugyan sokak szerint aggályos, de a jog úgy ítéli meg, hogy egy 14 éves már dönthet a saját testéről.
Egyébként attól, hogy valaki szexuálisan vonzónak talál egy testileg érett kamaszt, még nem lesz efebofil. Ahhoz az kell, hogy döntően, elsődlegesen 15-19 évesekhez vonzódjon.

Erkölcsileg, jelenkor szociálisan nem normális, biológiailag, pszichológiailag normális. Ez nehéz ügy emiatt, ráadásul nagyon vékony jég választja el a pedótól, így duplán nehéz ügy.
Én BDSM körökben mozgok ott aztán minden van így ismerek nagyon sokféle embert szexuális téren, a testvérszexelőtől kezdve a hebe/efebofíliásokon át a zoofilokig. Szülőszexelőt, erőszakszexelőt és pedót még nem hallottam, bár valószínű csak jobban titkolják, mert ez még kényesebb téma a többi említetthez képest.
Mikor a hírekben bedobnak gumicsontnak valami pedó témát, főleg mikor 15 éves szerepel benne és azt írják (tévesen, bulvár szinten) pedónak, akkor mindig szóba kerülnek a hebefilek és beszélgetünk róla egy ideig. Rá szoktam kérdezni mégis mit tartanak vonzónak ebben, arra szinte mindig az a válasz, hogy érintetlen, a bőre még nem narancsbőrös, mint egy 30 évsenek már, nem csinálta fel a fél megye, és tapasztalatlan, ő tudja bevezetni a szexualitásba. Abban egyetértettek, hogy a nők 30 évesen már bőven túlvannak a szép korukon. Ez szaporodásbiológiailag amúgy stimmel is, az őseink ekkor már félig halottak szoktak lenni amúgy is, az evolúció nem képes ekkora tempóval formálni a szaporodási ösztönöket. 100 éve még nem éltünk stabilan ilyen hosszú ideig.
Illetve emlegették még a gondoskodást is (mintha a gyereke lenne) meg a megfelelési kényszerek hiányát. Egy 30-as nőnek már sok mindenben meg kell felelni, egy 12-14 évesnél meg nem. Nem kell vele együtt élni, sem családot alapítani, semmi kötelezettség, amikor "túlkoros" lesz pedig úgyis megszakadnak az ilyen kapcsolatok, eleve azért is mert találni fog korához illő társat. A tinik szinte mindig azért mennek bele ilyen ideiglenes szexuális kapcsolatokba, mert félnek a leégéstől a társainál hogy kezdők és nem akarják kibeszéljék őket, míg egy felnőttnél ezt nincs, mert amúgy is titkolni kell. Én úgy tapasztalom, hogy mikor egy felnőtt kefél egy 12 évessel ott mindkét félnek pszichológiai problémái vannak és egymással megoldják, mert se a felnőttnek nem kell megfelelnie annak aminek nem akar, se a tininek nem kell a vélt vagy valós aggodalmakkal foglalkoznia. Idáig nem is ítélem el, csinálják.
A probléma onnan kezdődik, hogy vannak akik hülyítéssel, csalással veszik rá a tinit a szexre (a hormonok tombolása miatt nem is nehéz), igen vékony jég és problémás terület amikor így zajlik. A másik probléma, hogy bár legtöbben azt mondták egy 12-14 évesnek is lehet nagy segge meg nagy mellei és koravén ami tetszik nekik, míg volt aki kifejezetten azt szereti a 12 évesekben, hogy még "lapos" és szőrtelen, ez a kor ugye azért is gond, mert vannak akiknél még nem kezdődött el a menstruáció sem.
Szóval itt kapásból ketté lehet választani magát a hebefíliát is, az alsóbb fele húz valamennyire a pedóhoz, a felsőbb fele inkább az efebóhoz. Sokkal komplexebb ez a téma, mint azt az átlag ember hinné, ez nem úgy működik, hogy 18 alatt pedó, felette nem. Latható, hogy még a pedó, hebe, efebo hármas sem elég, hogy lefedje a témát. Általában férfiak, akikkel én beszéltem mind azok, de vannak nők is, itt is láttam már meg más szexoldalakon is.
Nyilván a jog megint más téma, 18 alatt 12 év, 18 felett 14 év, meg az is más téma, hogy a szobába a jog nem lát be, így biztosan sokan kefélnek 30 fölött 12 évessel, meg nyilván ha 15 éves az illető és a jog engedi attól még az apja agyonverhet a haverjaival. A jog és a társadalmi normák nem járnak kézenfogva a tudománnyal és pszichológiával, ez gond.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!