Az embereknek Magyarországon morálisan mért helyes egy 18 év alattival együtt lenni?
Akárhágyszor látok egy gyakoris kérdést, hogy "Elfogadható egy egy 14 évessel járok?" vagy ehez hasonlókat.
A többséget egyátalán nem háborítja fel és a való életben is sok embert ismerek, akik fiatal korunkban felnőtekkel jártak és sokuk megbánta, mert kihasználták őket tudtuk nélkül majd csak később jöttek rá.
Tudom, hogy a törvény 14 év fölött nem tíltja, de ez nem teszi morálisan helyessé. Az USAban ha 18 év alattival ki kezdesz mész a börtönben ennyi...
Itthon meg ismeretségben egy 22 éves egy 13 évessel járt és senkit sem érdekelt. Amikor hallod egy felnőttől, hogy "Mennek kell a barátnőm ballagására" és kiderül, hogy áltanános iskolás ballagásra gondol...
Lemerem fogadni, hogy ha valaki komolyan vette volna a helyzetet sem lett volna belőle letöltendő büntetés.
Egy volt általános iskolás osztálytársam miután gimnáziumba ment 14 évesen egy 30 éves férfival járt...
Azt meg értem ha egy 17-18 éves lány mondjuk egy 20 talán 25 évessel van együtt, de egy 16, 15, 14, 13 akár 12 éves.
Tudom ez nem pedofilia, hanem efebofília.
Ahogy körbe nézek az interneten vagy ismerősök között senkit sem érdekel és szerintem még senki sem ment börtönbe ilyenért.
A fentebb említett ballagásos példában már évek óta együtt volt a lánnyal a fiú, akkor azt azt jelenti, hogy 20 évesen szeredt össze egy 11-12 éves lányt... Bele sem merek gondolni.
A törvény 12 év felett nem tiltja, bocs.
Amúgy leszarom, mindenkinek a saját dolga, aki 20-on évesen kislányokba szerelmes, az agyilag pont ott tart, vagy beteg.
Wow ez szörnyű ....
Lényegében egy afrikai ország és Mexió ver meg minket ... Gratula Magyarországnak.
Engem szexualisan vonzz egy 17-18 eves fiu artatlansaga. Nem hiszem ,hogy kihasznalasnak eli meg egy ilyen koru fiu egy sportolo novel a baratsag extrakkalt.
N/34
Mért? A 12es korhatár (amit a kommentelők írtak, én sem tudtam) a sötétnaracssárga és a piros között fekszik ... nincs rá külön szín.
Szóval csak a pirossal jelölt országoknak van alacsonyabb korhatára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!