Ez efebofília? Kezelni kell?
Figyelt kérdés
Én 24 éves férfi vagyok. Nemrég azt vettem észre magamon, hogy még mindig tetszenek a 14-18 körüli lányok, akik "kerekebbek" vagy nőiesebbek, főleg most, hogy jön a nyár, egyre "kisebbek" a ruhák. Ez azt jelenti, hogy efebofil vagyok? Ezt kezeltetni kell? Lehet? Rengeteget aggódok ezen a dolgon, nem akarok elmebeteg lenni, sem ártani a társadalomnak, más embereknek.2021. márc. 20. 15:33
1/3 anonim válasza:
A 18 még elmegy, a 14-et felejtsd el.
Jóval nagyobb korkülönbséget jelent az efebophilia.
2/3 anonim válasza:
valamilyen szinten normalis, mert sok fiatal lanyrol nem lehet megallapitani a korat (engem 14 evesen rendszeresen 20nak neztek). nem kell kezeltetni magadat, de azert ne akarj altalanos iskola nyolcadik osztalybol valasztani partnert. keress mashol baratnot, vannak akik huszonevesen is kifejezetten “kislanyosak”
3/3 anonim válasza:
Ez a kérdés szóról szóra ki van másolva innen, olvasd el a pszichológus válaszát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!