A(z) hebefília/efebofília normális?

13
A lakosság 1-5%-a pedofil, sőt, valószínűleg több, csak sosem derül ki. Ennél valszeg több a hebephil, és még több ebhephil. Szerinted a minden 10. Ember kiskoruakra "vadászik"? Gondoltál már arra, hogy, hogy attól még, hogy szexuálisan vonzónak tart valaki valakit / valamit, még nem áll neki azokat ki is élni? :D én például vonzónak találom a 20 éves csajokat, még sem állnék le velük, mert mit kezdjek egy nálam 15 évvel fiatalabbal?
"Régen teljesen elfogadott és volt, a biológia pedig NEM változott. Lehet fújolni rá, csak semmi értelme"
Az, hogy régen megengedett volt nem jelenti, hogy normális is felnőttként tinikkel szexelni, a vonzódást még megértem, de aki tettlegességig megy ott gondok vannak, mert egy ha biológiailag már érett is, de lelkileg, szellemileg még nem érett nagyra nőtt gyerekről beszélünk. Pont arról beszéltem, hogy a pszichológusok csak a pszichoszexuális oldalát nézik, úgy gondolják, mivel egy 12 éves nem fog sérülni attól, hogy nem egy 15 évessel fekszik le, hanem egy 30 évessel, akkor ez normális, viszont az odáig vezető utat, hogy egy 30 éves vajon miért akar egy 12 évessel szexelni már nem nézik, nem kutatják. Szerintem egy érzelmileg ép, egészséges lelkületű felnőtt ember tudja, hogy egy 12 éves, de még egy 16-20 éves is sokesetben csak egy gyerek. Meglehet figyelni azt is, hogy a "koravén" emberek, fiatalok sokszor sérültek is, nem kaptak elég szeretetet otthon, nem volt technikailag gyerekkoruk, vagy azért, mert korán fel kellett nőniük, vagy azért, mert nem kaptak normális neveltetést. Na meg minden tini érettnek hiszi magát.
Tudom, hogy most a jelenség normalitásáról volt szó, nem arról, hogy szexelnek, de nem szeretem, amikor valaki felhozza a múltat, mikor régen pl. normális volt, hogy a fiú volt a gyerek, a lány meg csak egy lány, vagy mikor régen normális voltak a gladiátor küzdelmek, a nyilvános kivégzések, kínzások, stb., pedig ezek nem helyes dolgok, úgyhogy azt, hogy mi volt megengedett régen nem lehet készpénznek venni, szerintem ez igenis undorító dolog.
De leírom, hogy én is vonzódom fiatal lányokhoz, de nem akarok velük semmit se csinálni, vagyis a vágy megvan bennem, de az eszemre hallgatok, mert tudom, hogy az ilyen 12-14 évesek még gyerekek, hiába játszák a felnőttet, hiába néznek ki X évesen, pszichológiailag mégcsak gyerekek, gyerekek, akik figyelemre vágynak, akik már így is le vannak butítva a média által.

Tehát látom nem érted
A pedophilia, hebephilia, ebhephilia a VONZÓDÁST jelenti. Nem azt, hogy bárki le is fekszik, vagy megpróbál lefeküdni bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!