Mi mentett meg az öngyilkosságtól?
2021 december-2022 február. Engem nem egyszer az mentett meg hogy lekéstem a vonatot. lekéstem, olyan értelemben késtem hogy kinn ültem a peronon tudtam hogy gyors jön de óra híján csak saccoltam kb most, aztán kiderült, mindig lekéstem, 5-6 alkalom is lehetett.
Ha nem késem le, akkor apró darabokban lennék már a föld alatt, legalábbis ami nem a mozdonyon végzi és utána lemossák róla.
Mi vezetett eddig? OCD és ennek kapcsán szorongás, pici kis depresszióval fűszerezve, hogy biztos legyen. A hírekben a baleseteket hallva mindig arra gondoltam, de jó nekik, már nem állnék, nem fáj nekik, bár cserélhetnék velük, itt hagynám ezt a világot.
Aztán valahogy átgondoltam, nem sikerült, hogy miért magam sem tudom. Balszerencse, vagy szerencse, honnan nézzük.
Azóta eljutottam odáig, hogy egyelőre parkolóba helyeztem ezt a dolgot, bár úgymond időt adttam magamnak 23 februárig, de addig még élek aztán lehet jobbra fordulnak a dolgok.
Nos igazából a bevezető után arra volnék kíváncsi mint egy pozitív dologként hogy akik idáig jutottak, hogy akár kísérletet tettek rá, azok miként menekültek meg milyen külső vagy belső okok voltak azok ami végül mégis az élet felé segítettek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!