Zavaró ha valaki terhel a problémáival?
Irj privibe ha tudok segitek
Nekem is sok problemam van de valahogy tul kell tenni magad rajta,nem megoldas az ongyilkossag
Én azt tapasztaltam, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Egyszerűen nem tudják mit mondjanak rá.
Persze, van aki megpróbálja elmagyarázni, hogy miért érdemes folytatni, de sok logika nincs benne, inkább csak találgatás.
A lelkisegélyesek meghallgatnak, de kb ennyi. Én pár nap után a abbahagytam a velük való beszélgetést, mert egyszerűen azt éreztem, hogy minél hamarabb meg akarnak szabadulni tőlem.
A pszichológus az édes vegyes.
Van akinek segít, de a környezetemben lévőknek nem segített. Van aki a klínikai szakpszichológusra esküszik, mert a többi "csak bölcsész", van aki a pszichiáterre, mert az az igazi orvos.
A helyzet az, hogy a pszichológus iszonyatosan drága, és zsákba macska. A fél ország pszichológusait ki kell próbálni, hogy találj valakit, aki talán segíthet.
Nem tudom kinek van ennyi pénze és ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!