Szociális fóbiások vagy elkerülő személyiségzavarosok,hogy élitek meg a betegséget ?
Figyelt kérdés
Valamelyikbe szenvedek az biztos. Nem merek önmagam lenni bizonyos társaságba és nem tudok felszabadult lenni ,mert szorongok. Annyira zavarba vagyok. Minden gondolatomat meggondolok,nehogy megbántsak senkit és mindenkinek meg akarok felelni. Aki hasonlóan van ,hogy éli ezt meg ? Van rá valami módszer ?2022. júl. 22. 13:51
11/17 A kérdező kommentje:
10es köszi amiket írtál. Valahogy így próbálom én is felfogni.meg ugy,hogy nézem az embereket és önmaguk tudnak lenni. Nem félnek kimondani amit gondolnak.meg tudom,hogy ez nem létezik csak egy betegség.viszont ezek a dolgok sokszor nem jönnek be. Ez társaság függő nálam.Az utcára mennés meg boltba menéssel nincs gondom.inkább a munkahelyel ahol teljesiteni kell,meg többen vannak.annyira zavarba vagyok,hogy attol félek mindig hogy elrontok valamit vagy leégetem magam.meg elég érzékenyen reagálok dolgokra.
2022. nov. 21. 18:23
13/17 NTBS válasza:
Ismerősömnek kezelés után elmúlt.
14/17 anonim válasza:
Szíven ütött, hogy másik kérdésnél a személyiségzavarosakat kerülendő, borzasztó,kiallhatatlan embereknek tüntettek fel. Szerintem ez elkerülő személyisegzavarra nem jellemző. Megis egy kalap alá kerültem másokkal...úgy, hogy az sem volt biztos, hogy elkerülő szemzavarom vagy szoc fóbom van. Esetleg P-TSD. Vagy ebből következően a betegség.
15/17 A kérdező kommentje:
Az elkerülő személyiségzavarosok nem bántanak senkit. Sőt nagyon is rendesek a többi emberrel.
2022. nov. 23. 05:18
16/17 anonim válasza:
Tudom, de nem ilyeneket írtak. Egy kalap alá vették az összes szwmzavarost.
17/17 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Ne olvasd el, ha felzaklatás lehetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!