Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele lehet betegedni abba ha...

Bele lehet betegedni abba ha az embernek nem sikerül az álma?

Figyelt kérdés
A sulimban szinte minden osztálytársam továbbtanult, aki nem az meg csak azért nem mert nem volt kedve. Én voltam az egyetlen aki azért nem tanult tovább, mert nem tehettem meg. Igazából már ott vagyok, hogy bármelyik szakma érdekelne, csak kezdjek már el tanulni. Gimit 5éve befejeztem, de azóta se tudtam megteremteni azt az egzisztánciát ami ehhez kellene (család miatt). Gyárban dolgozok. Kezdem feladni, egyszerűen van, hogy órákat csak fekszek és bámulom a plafont, sírva. Lenne dolgom, meg szoktam itthon tanulni, de hiába van hozzá kedvem, néha nem bírom rávenni magamat, hogy kezdjek bármit is a szabadidőmmel, mert csak jár az agyam, és erőtlennek érzem magamat. Leginkább az orvosi pálya érdekelne. Nem akarom elfogadni, hogy nem érhetem el ezt a célomat, pedig ha racionálisan gondolkodok akkor kizárt, hogy sikerüljön. Volt valaki hasonló helyzetben? Ezen hogyan lehet tovább jutni?

2022. júl. 21. 00:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Itt nem az idő a kérdéses, ami rövid ideig tart azt se tudnám megcsinálni...na meg az távol áll egy egyetemi diplomától
2022. aug. 2. 04:05
 12/12 anonim ***** válasza:

"Igazából már ott vagyok, hogy bármelyik szakma érdekelne, csak kezdjek már el tanulni."

Ezt Te írtad. Kezdj bele valamibe, ami távoktatás/levelezőn csinálható. (Az orvosi csak nappalin indul, azt nem lehet így megcsinálni.) Pl. term.gyógyászatot is lehet így tanulni, van két alapmodul: egészségügyi és természetgyógyászati, ezekhez kell még választani egy szakmai modult: fitoterápia, akupresszúra, reflexológia, alternatív mozgás és masszázsterápia, fülakupunktúrás addiktológus,

életmódtanácsadó és terapeuta (ennek speciális feltételei is vannak, 28+ éves kor, diploma), kineziológia, alternatív fizioterapeuta, szemtréner. Ha megvan a szakmai modul, akkor kaphatsz működési engedélyt és kezdhetsz pácienseket fogadni.

2022. aug. 2. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!