Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Be lehet betegedni a magányba?

Be lehet betegedni a magányba?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem mér belebetegedtem a magányba, hogy nincs barátnőm. Eddig is depressziós voltam, de most már semmihez sincs kedvem. Mivel nem nézek jól ki, így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Másnak is van hasonló gondja? Mit tett, eljár kurvázni? Vagy fel kell dolgozni, hogy nekem nem jut nő, és vagy elfogadni vagy keresni olyat aki legalább a pénzért velem van?
2020. júl. 7. 15:24
 1/6 anonim válasza:
67%
Ruházat, sport, olvasás, kommunikáció javítása. Ezeken emelsz biztos találsz valakit. Te tudod miben kell fejlődni. A szép és csúnya elég tág fogalom... És ember függő kinek mi tetszik. A magabiztosság és intelligencia majdnem minden csajnál bejön + udvariasság :) mindenki talál párt, de ha te előre eldönyöd úgy sokkal nehezebb.
2020. júl. 7. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Imádom az ilyen haszontalan kommenteket. Minden más megvan bennem, cska nem nézek jól ki, ezen nem lehet változtatni, a kérdés nem erre irányult
2020. júl. 7. 15:36
 3/6 anonim válasza:
57%
Még sincs vmi...
2020. júl. 7. 15:39
 4/6 anonim válasza:
72%
Rosszlanyok.hu akkor 😉most segítettem? 😄
2020. júl. 7. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze. Leggyakoribb, hogy a "magányba belebetegett" ember alapból nem egészséges pszichésen, ami miatt nehezebben (vagy sehogy sem) talál párt, szociális közeget, ami csak tovább mélyíti a lelki problémáit.

Azt sajnos el kell fogadod, hogy ilyen állapotban, amilyenben vagy, nem fogod tudni felkelteni a nők érdeklődését. Néhányan abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy (például) az előnyös külsejükkel kompenzálni tudják a pszichés defektjüket, de ezen kár keseregni, te nem tartozol közéjük, ez van. Kénytelen vagy dolgozni magadon.

Ha hiányzik a szex, addig is, míg nem fejlődsz, járhatsz prostihoz, ha te attól jobban érzed magad.

2020. júl. 8. 00:29
 6/6 anonim válasza:
igen bele lehet ☹️
2020. júl. 10. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!