Hogyan dolgozzam fel az autóbalesetem?
21
Mármint "mert addig nem ment el mellőlem míg le nem nyomott az útról", gondolom.
Megkérdezhetem, hogy neki mi baja lett? Tudod, hogy eltörte valamijét vagy ilyesmi?
22
Hogy a fenébe ne? Majdnem meghaltatok.
Egy idióta barom miatt.
És még itt írják, hogy ne pereld be. Dehogynem. Pereld be, hogy soha többé senki más életét ne veszélyeztethesse. Vegyék el a jogosítványát, büntessék meg pénzbüntetésre.
Én írtam le a balesetem az Osztyapenkónál, ott az elém vágó meg a belém szálló autósok nem akartak semmi rosszat, nem akartak ártani, "csak" "egyszerűen" nem vezettek megfelelően és szanaszét ment az autóm, baja eshetett volna a gyerekemnek (és az exemnek és nekem) és rohadtul mérges voltam, hogy semmi büntit nem kaptak, sőt.
Nem azt mondom, hogy nyilvánosan öljük meg, neeem. Csak annyit, hogy a tettének legyen következménye.
Neked meg PTSD-d van, utánaolvastál már? Kéne.
A poszttraumás stressz szindróma (PTSD) egy olyan szorongásos zavar, amely egy pszichológiailag traumatikus esemény után alakul ki.
Erre gondolsz?
24
Szóval "csak" cserbenhagyás miatt indult eljárás ellene? Amiatt nem, mert majdnem kinyírt titeket?
25
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!