Hogyan dolgozzam fel az autóbalesetem?
Megvan az elkövető? Tettek feljelentést? Volt kint rendőr?
Fordulj szakemberhez, és ezen felül pereld be néhány millióra ezt a barmot.
Húú, átérzem. Nekem ugyan nem volt balesetem még soha (kopp-kopp), de minden alkalommal, szó szerint MINDIG, amikor éjszaka jövök haza autóval (ált. szombaton színház után, 12 körül), akkor van valaki, aki belémmászik, "tol", villog...
Nem megyek lassan. Lakott területen vagyunk, egy szakaszán még 40-es tábla is van a kanyarok miatt. Én ált. 55-60 között azért megyek olyankor, de úgy csinálnak, mintha legalábbis 20-al cammognék. Többen nézem ilyenkor a tükröt, mint előre, annyira idegesít, és folyton attól félek, hogy ha bármi miatt meg kell állni (pl. eléggé szaladgálnak a macskák), belém jön hátulról. A másik lehetőség, hogy azért kell majd elütnöm egy állatot, mert nem merek majd nagyot fékezni.
Nem értem, ez miért jó!? Ált. tök üres az út, simán el tudna menni, de nem megy, hanem tol engem. Múltkor már lehúzódtam, és villogtam neki, hogy menjen el, de ő is leállt mögöttem, és nem ment semerre. Olyan, mintha terrorizálna.
Miért csinálják ezt? :( Kérdező, nagyon-nagyon sajnálom, és tényleg átérzem, ami veletek történt annak ellenére, hogy (még) nem jártam így. Mert tudom, mi vezet ide, és én is mindig érzem ezt a félelmet...
Ha segítségre van szükséged, nem ciki elmenni pszichológushoz, vagy akár megkérni valakit, hogy menjen veled egy ideig, ne egyedül vezess - ha az segít.
"én is ezen gondolkodtam, hogy be kell perelni"
Ezen ne gondolkodj, hanem csináld!!
Bármi is történt mindig a te döntésed, hogyan reagálsz rá.
Keress rá a logoterápiára és Viktor Frankl tevéknységére. Hátha segít. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!