Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus tényleg tud...

Pszichológus tényleg tud segíteni? Akinek segített milyen gondja volt és mennyi idő volt kijutni belőle?

Figyelt kérdés
Én esetemben önbizalomhiány, rossz szociális kézségek, fásultság van. Közel 1,5 évig jártam klinikai szakpszichológushoz, de sajnos csak minimálisan segített. Tény, hogy nagyon nehezen nyílok meg és nagyon mélyen lehetnek azok a dolgok, amik ezeket okozzák, nem tudom ezen lehet-e egyáltalán segíteni.
2022. júl. 17. 22:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
55%
5+X évig tanult, és gyűlik a tapasztalata is. Nem hülye. A bölcsészkar nem gyógypedagógia, akkor se, ha te lenézed.
2022. júl. 20. 13:37
 22/39 anonim ***** válasza:
70%

20

Kedveském, nekem gyógyíthatatlan szervi problémám van, de már most sokkal jobb hogy pszichológushoz járok. Arról nem beszélve, hogy nem lehtetlen jó pszichológust találni, cask nem az állami szférában kell keresni.

2022. júl. 20. 13:52
 23/39 anonim ***** válasza:
51%

21. Persze, hogy lenézem mert én is tanultam. :D

22. Fizess nyugodtan alkalmanként 10-20 ezer forintot úgy hogy garancia sincs semmire. Én inkább elutazom ebből a pénzből a tengerpartra. Többet ér mint a síránkozás egy vadidegennek.

2022. júl. 20. 19:30
 24/39 anonim ***** válasza:
55%
Fogalmad nincs, hogy működik a pszichoterápia! Senem siránkozás, senem vadidegen a 2. találkozástól. És ha megvan az összhang, együttműködés, akkor van garancia. Ha nem jó, azt gyorsan át lehet látni és otthagyni.
2022. júl. 20. 19:35
 25/39 anonim ***** válasza:
70%
egyáltalán nem siránkozás, rengeteget gyógyultam! 2 hét alatt kijöttem a gyógyszerfüggőségből
2022. júl. 20. 19:38
 26/39 anonim ***** válasza:
51%

24 Egyrészt tanultam. Úgyhogy talán van némi fogalmam róla. :D Másrészt jártam is.

Imádom ezeket a látatlanban tett kijelentéseket. :D

2022. júl. 20. 19:40
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
Ha jártál, akkor pontosan tudod, hogy senem siránkozás, senem vadidegen, mire másodszor mész. Pszichoterápiát biztos nem tanultál, mert még mesterképzésen se nagyon tanítják.
2022. júl. 20. 20:18
 28/39 anonim ***** válasza:
51%

Ha te mondod akkor biztos nem. :D Ugye az nem zavar, hogy a pszichológusnak is kell terápiára járni.

Elmondtam a véleményemet. Aztán mindenki azt csinál amit akar. És arra szórja a pénzét amire akarja. Végülis szegény pszichológusoknak is élniük kell valamiből.

2022. júl. 20. 21:45
 29/39 anonim ***** válasza:
55%
Nem pénzszórás. Ha valaki nem működik együtt, annál igen, de az ne menjen el. Azt meg nem tudom, minek mondod, hogy a pszichológusnak is kell terápiára járni, egyrészt az nem terápia, hanem önismeret, másrészt jórészt csoportos, harmadrészt te nem vagy pszichológus, tehát rád nem vonatkozik.
2022. júl. 20. 23:38
 30/39 anonim ***** válasza:
55%
Nekem es egyik ismerosomnek se segitett. A kulcs nem is azon van hogy o segitsen, hanem meginditsa azt hogy te magadon segits
2022. júl. 21. 02:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!