Pszichológus tényleg tud segíteni? Akinek segített milyen gondja volt és mennyi idő volt kijutni belőle?

Leirtak alapjan nem jo szakember. Percekig csendbe ülni? Ilyenrol meg soha nem hallottam.
Van ertelme pszichologushoz jarni de sajnos meg kell talalni azt akivel egy hullamhosszon vagytok. Ez olyan mint a jo fogorvos vagy a legjobb barat megtalalasa. At kell menni egy paron amig megtalalod az igazit.

Sajnos nem tudok pozitív tapasztalatokról beszámolni több pszichológusnál is jártam. Volt tp támogatott, alapítványi ingyenes és fizetős is. Egyik sem ért semmit. Sőt az egyik állami tamogatott még nagyon csúnyán meg is alázott. Pedig semmi okot nem adtam rá. Segítseg helyett csak ártott a viselkedesével. Nekem elment a kedvem az egésztől. Szerintem nagyon ritka a jó pszichológus. A többségnek fogalma sincs mit kezdjen a problémával mivel neki soha semmi hasonló nem volt. Így ahogy én látom az iskolában megtanult eljárásrendet követik aminek köze nincs a pácienshez.
Egyebként sem normális dolog szerintem egy vadidegennek elmondani olyan dolgokat amit a hozzád legközelebb allóknak sem mondanál el. Mindezt úgy hogy te semmit nem tudhatsz meg a pszichológusról mert ő nem mondhat semmit magáról. Ez abszurd és abnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!