Úgyérzem enne sosem lesz vége,valami mindig visszahúz..mit tehetnék?
Anorexia,orthorexia,bulimia,pánikbetegség,szorongás,depresszió.Az életem egyes szakaszát kitette mindegyik,volt hogy egyszerre.Mindig történt valami az életemben,ami fájt.Ami lelkileg megsebzett.Amiből nem tudtam felállni lelkileg.Amikor végre azthittem sínbe van az életem mindig tévedtem.Az/azok szúrtak hátba akiket szerettem,akikről azthittem szeretnek.Elvesztettem fontos embereket.Megaláztak,zaklattak,bántottak.Az önbecsülésemet teljesen elvesztettem.Nincs már célom.Nem élvezem az életet.Mindig az evészavarba lyuakdok ki.Mérhetetlenül volt,hogy sokat ettem.Edzeni járok rendszeresen,abba temetkezek.Most viszont gyűlölöm a testem,hiába eszek keveset kövérnek látom magam,csúnyának.Iszonyom van a férfiaktól, úgy érzem egy darab húsként kezelnek.Gyűlölöm ha végig mérnek.Rosszul érzem magam,szorongok a közelükben.Nem érdekel műr senki,mert mindenki elhiteti hogy fontos vagyok,azután rám se hederint.Egy érzéketlen világban érzem magam,ahol magamat egy iszonyatosan érzékeny embernek tartok.
Nem tudom,annyi minden van bennem annyira félek,szorongok,és a nemevésbe temetkezek.Betegesen számolom a kalóriákat,úgyérzem azt kontrollban tudom tartani.Dolgozok,de ott is van, hogy ha az a főnök van bent,cseszegetnek.Itthon senkitől nem kapok támogatást.
Nehezen indul be az életem, és nem tudom merre menjek.Barátok nuku.Teljesen egyedül érzem magam.
21/L
Nem tudtam írni privátba, így ide írok: rendkívül káros és rosszindulatú válaszokat kapott a kérdező. Senki nem átlagos, nincs átlagos élet. Kiszedtétek velőle, hogy mi történt vele, csak azért, hogy bele rúgjatok.
Kérdező, ha még leszel itt, ne törődj velük, Mindenkinek a maga baja a legnagyobb és a megoldandó.
Addig menj, míg olyan segítséget nem találsz, aki/ami segít ebből kilábalni. Elcsépeltnek tűnik, de gyakran valóban a gyermekkorban keresendők az okok. Sok sikert az úthoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!