Úgyérzem enne sosem lesz vége,valami mindig visszahúz..mit tehetnék?
Anorexia,orthorexia,bulimia,pánikbetegség,szorongás,depresszió.Az életem egyes szakaszát kitette mindegyik,volt hogy egyszerre.Mindig történt valami az életemben,ami fájt.Ami lelkileg megsebzett.Amiből nem tudtam felállni lelkileg.Amikor végre azthittem sínbe van az életem mindig tévedtem.Az/azok szúrtak hátba akiket szerettem,akikről azthittem szeretnek.Elvesztettem fontos embereket.Megaláztak,zaklattak,bántottak.Az önbecsülésemet teljesen elvesztettem.Nincs már célom.Nem élvezem az életet.Mindig az evészavarba lyuakdok ki.Mérhetetlenül volt,hogy sokat ettem.Edzeni járok rendszeresen,abba temetkezek.Most viszont gyűlölöm a testem,hiába eszek keveset kövérnek látom magam,csúnyának.Iszonyom van a férfiaktól, úgy érzem egy darab húsként kezelnek.Gyűlölöm ha végig mérnek.Rosszul érzem magam,szorongok a közelükben.Nem érdekel műr senki,mert mindenki elhiteti hogy fontos vagyok,azután rám se hederint.Egy érzéketlen világban érzem magam,ahol magamat egy iszonyatosan érzékeny embernek tartok.
Nem tudom,annyi minden van bennem annyira félek,szorongok,és a nemevésbe temetkezek.Betegesen számolom a kalóriákat,úgyérzem azt kontrollban tudom tartani.Dolgozok,de ott is van, hogy ha az a főnök van bent,cseszegetnek.Itthon senkitől nem kapok támogatást.
Nehezen indul be az életem, és nem tudom merre menjek.Barátok nuku.Teljesen egyedül érzem magam.
21/L
Mondjuk fordulj pszichológushoz. Mert a problémáid többsége csak képzelt, az agyadban létezik. Másoknak hogy megy szerinted a boldogan élés? Nem töprengenek olyan dolgokon, mint te, mert hülyeségek.
Ki, mi sebzett meg? Megerőszakoltak? Vertek a szüleid? Meghaltak a szüleid?
Még ezek is olyan dolgok, amikből ki lehet jönni lelkileg, emberek millióinak sikerül.
"Iszonyom van a férfiaktól, úgy érzem egy darab húsként kezelnek.Gyűlölöm ha végig mérnek."
És akkor mi van, ha egyes férfiak annak kezelnek? Annak mi kihatása van a te életedre? Átlag ember az ilyet lexarja, mert tudja, hogy többet ér ennél. Neked pszichológus kell. De az is lehet, hogy inkább orvos, pszichiáter és gyógyszer. Kényszer gondolataid vannak.
De mi trauma ért?
Semmit nem írtál. Gondolom mert nem is történt semmi, csak az agyadban rakod össze mindig a kis kockákat, hogy téged utálnak az emberek és utána ezen rugózól.
A traumák beazonosítása fontos. Jelenleg milyen magas és hány kiló vagy?
Mondtad, hogy ettél sokat, de most ezerrel edzel. Ez alapján ez nem egyértelmű.
Mit próbáltál meg eddig annak érdekében tenni, hogy egyenesbe jöjjön az életed?
Hát jó,akkor leírom
Kezdem azzal,hogy 14evesen anorexiás lettem.20kilot fogytam 50kilorol 30ra.Eletveszelyes állapotba kerültem de még úgy is undorítónak láttam magam.
Elvesztettem akkor az összes általános iskolás barátom.
Egy évig tartott ez,néha vissza szedtem kicsit,mert volt hogy felkelni nem volt erőm.
Emiatt a gimnáziumot sem tudtam elkezdeni.
Kihagytam egy évet.
Próbálkoztam.Sokar bántottak emiatt.
Az orvos szó szerint azt mondta ha nem szedem magam össze akkor meghalhatok.
Ez elindított bennem valamit.Enni kezdtem,edzeni
Minden jó lett azonkívül hogy magányos voltam
Aztán elkezdtem a gimnáziumot lettek barátaim
Megismertem egy fiút is,interneten
Akivel nem tudtam találkozni mert azt állította hogy haziorizetben van mert drogot találtak nála,és tárgyalásai voltak,emiatt nem jöhet
Nem tudunk találkozni,mert másik városba volt
De telefonálni tudtunk,éjjel nappal beszéltünk,volt hogy nem aludtam.Egy évig ment ez.
De megszerettem.
O is engem.
Barátaimmal is elvoltam
Aztán végül kiderült hogy osztálytársaim szórakoztak végig
Legjobb barátnőm volt az a srác,aztán teljesen összeomlottam.
Utána elkezdtek zaklatni,követni
Mindeközben kirúgtak az otthonunkbol minket eljottunk egy másik városba
Nagyon idegen volt
Mostoha apám alkoholista,így nehéz volt vele együtt élni.
Eddig onmasik városba dolgozott de ide költöztünk hozza
Bátyám itt lett skrizofren
Volt hogy többször is öngyilkos akart lenni.
Sokat bántott lelkileg testileg
Az iskola új volt,nem igazán tudtam beilleszkedni akkoriban jöttek a panikrohamok a szorongás újabb eveszavar,de próbáltam kitartani
Rossz volt otthon,rossz volt az iskolában is.
Aztán jött egy srác,akit megismertem
Megszerettem
Egyszerűen mesebeillo volt a kapcsolatunk,és nagyon sokat segített nekem hogy osszeszedjem magam
Egyedül a szülei voltak azok,akik nem tudtak engem elfogadni
Nem illettem a képbe
Ők gazdagok,mi szegények,az édesanyja nemes munkát végez,az enyém nem.
Az ő családjuk egybe,az enyém darabokban
Én nem nyalóka be másoknak,és azt se tudták tolerálni hogy szorongok egyfolytában náluk,bár erre rá tett egy lapáttal hogy páromnak beszéltek ki egy szobával arrébb.
Nagyon rosszul esett de ezt neki is mondtam
Sose védett meg mert feltette magát.Hogy elveszik a kocsit,hogy kilokik az utcára.
Emiatt elvuseltem mert nekem csak O volt.Suerettem
A suliban a tanárok allandoan kifogtak,mert állandó igazsagtalansaggal kellett szembe néznem.Volt hogy nem jöttek be órát tartani,többször is.En meg haza mentem.Mindig beírták hianyzonaknakkor is,ha ott voltam.
Bunkó volt velem egy pár közülük.
A legjobb barátnőm aki itt lett meg cserben hagyott elkedzett rossz társaságba keveredni,mit sem törődve velem.
Megint egyedül lettem.
Aztán itthon is nagy lett a kaosz
Beleuntam hogy én takarítók főzök mosok mostoha apám és a bátyám után.folyamatos stresszben voltam itt is,a paromnal is,és az iskolában is
Ekkor jöttek a duhkitoresek,pánik rohamok
Párom 2evig volt velem,hiába szeretett neki is voltak gondjai úgy volt vele nem tudja ezt tolerálni.Elhagyott.
Depressziós lettem,megint nem ettem
Ekkoriban érettségiztem épp hogy meglett.oriasi fájdalom volt,de felálltam
Elkezdtem egy szakmát,új embereket ismertem meg de már óvatos voltam.
Aztán megkedveltem egy rossz embert.
Egy nárcisztikus,manipulatort.Akinek végig arra voltam jó hogy ha itt vannszexeljunk.
Persze elhitette hogy kedvel,de közben folyamatosan lehúzott.Meseltem neki a problemaikrol kontrazta.Csak magáról beszélt.Probalt bűntudatot kelteni bennem ha valamire nemet mondtam.Ha megakartam szakítani vele a kapcsolatot nem hagyta.Zaklatott.Irt.Mivelnegy szakra járunk állandóan közeledni próbált.En meg mivel szeretetteljes és magányos voltam mindig a karjaiba futottam.Kozos programokat tervezett,sokat beszélgettünk,és sokat segített lelkileg így úgy tűnt hogy kedvel.
De miután lefekudtunk egymással megváltozott
.Feltekennye akart tenni,de közben állította hogy kedvel és szeret.
Utána meg azt mondta hogy ne várjak tőle szerelmet
De ha meg nem keresem nem hagy.Alig tudtam kilépni ebből az egészből.Es megint ott tartok hogy nem szerez senki.Mindig mindenkinatver.
Senkim nem marad sosem
Ezután jöttek a falasrohamok heti egyszer vagy kétszer.
De persze edzeni edzettem csak nagyon undorodtam emiatt magamtól.Sokat sírtam.
Sokszor éreztem azt hogy elegem van befejezem az egészhez.De ott van édesanyám akinek próbálok nap mint nap segíteni.A 30eves bátyámnak külön albérletet vett ki amit ő fizet foznl és most utána.
Én pedig az itthoni teendőket próbálom ellátni,mellette dolgozok,tanulok.
Elfáradtam és csak segítő kézre és egy olelesre vagyok.Oszinte szeretetre.
Nem,nem kitaláltam nem a fejembe létezik,csak nem akartam ezt a sokmindent leírni.
És ez egy darabka az életemből.
Nekem ezek mai napig fájnak,és nem tudtam feldolgozni.
Szóval találkoztál két fas*s*opóval...és úgy ennyi. Na, nagy kaland. Mások is. Másrészről meg, a mentális problémával küzdők mindig rámennek mások agyára. Az átlag ember nem bírja sokáig a rinyát, hogy "uh túl kövér vagyok, túl sovány vagyok stb".
Az osztálytársaiddal meg mit foglalkozol már 21 évesen. Hülye kis tinik. Ez nekik ciki, nem neked, hogy bekajáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!