Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ébredek arra h majdnem...

Miért ébredek arra h majdnem megfulladok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 04:04
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Gyakran van ilyen? Alvási apnoé is lehet...

Környezetedben nem mondják, hogy éjszaka kapkodod a levegőt, horkantasz nagyokat stb?

Napközben fáradt vagy?

[link]

2022. júl. 17. 05:24
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Pár éve a hátam miatt úgy döntöttem, hogy mostantól párna nélkül alszok. Rá 2-3 napra én is arra ébredtem, hogy mindjárt megfulladok. Olyan volt, mintha rosszul nyeltem volna valamit. Hirtelen meg is ijedtem, és elvetettem párna nélkül alvás ötletét... De aztán idővel újra megpróbáltam, és már évek óta így alszok, és nincs probléma. Nem tudom mi történhetett... Talán a testem furcsán reagált a hirtelen változásra. Nem lehet, hogy nálad is változott valami? pl. új párna?
2022. júl. 17. 06:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki h lenne probléma az alvásom közben… se férj se gyerek.. viszont mióta a gyerekek vannak nem mindig alszok párnán….
2022. júl. 17. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért egy-két éjjeli felvétel jó lenne például a Snorelab nevű mobilos alkalmazással (horkolás, hirtelen levegővétel, bármi).
2022. júl. 17. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen mini pánikrohamom volt pár alkalommal éjszaka. Nincs vmi nagyon nagy stressz rajtad? Nem történt vmi rossz dolog az elmúlt időszakban? Vannak esetleg anyagi és/vagy családi gondjaid?
2022. júl. 17. 14:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Pánikot az vagyok…
2022. júl. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!