Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megsértettem egy barátomat ok...

Megsértettem egy barátomat ok nélkül, elég durván. Azt mondtam neki, hogyha nem lennének tanárok, kinyírnám. Azért, mert elmondta az igazat. Hogy bántottam. Állapot ez így? Nem merek bocsánatot kérni tőle.

Figyelt kérdés
Félek, hogy nem fogadja majd el. Hogy nem bocsát meg, mert súlyos mentális problémái vannak. Mit tegyek?

2022. júl. 16. 19:58
 1/8 anonim válasza:
82%
Ha valóban te bántottad, akkor így helyes. Neked lelkiismeret furdalásod van. Te balra ő jobbra.
2022. júl. 16. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem neked vannak mentális problémáid, inkább nézz magadba és hagyd ezt a gyereket békén.
2022. júl. 16. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:
De hogy kérjek tőle elnézést? Hogy nézzek a szemébe ezek után? Nagyon megbántam, és 11 éves vagyok. Nem akarom, hogy a stressz és a bűnbánat vigyen a sírba! 😭😭😭
2022. júl. 16. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
A kérdést sem értem. Mit mondott el, milyen igazat? Zavaros az egész.
2022. júl. 16. 23:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Bántottam. Ezt mondta el a tanároknak. És én azt mondtam, hogy hazudik és az előbb említett dolgot, pedig tudtam, hogy nincs igazam.
2022. júl. 17. 11:23
 6/8 anonim válasza:
Először azon gondolkodj el, hogy nagyon szánalmas vagy…aztán őrlődj.
2022. júl. 17. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy szánalmas, 11 éves vagy. Kérj tőle bocsánatot, hiszen megbántad, ennél többet nem tudsz tenni. Aztán a későbbiekben még ne bántsd szegény gyereket. És ne stresszeld ezen magad, mindenki hibázik az a lényeg hogy tanulj belőle és legközelebb ne tedd meg újra.
2022. júl. 17. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:
De igen, szánalmas vagyok. Nem kell nyiválkolnom. Igaza van a hatosnak.
2022. júl. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!