Hogyan ne kepzeljem be magamnak, ne gondoljak ra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 6,5 hete kb volt, hogy füveztem. A héten nem volt semmi bajom. Rá egy hétra csúnyán, első alkalomra berugtam. Azóta érzek derealizációs tüneteket. Először azthittem csak másnaposság. Rengeteget olvastam utána, nem kellett volna, es mostmar mindent bemeseltem magamnak. Azt szeretnem kerdezni, hogyan ne gondoljak ra illetve hogy muljon el, vagy hogy ne kepzeljem be? Meditalok, hideg vizben furdok, illetve jarok metamorfra. Semmikeppen sem szeretnek pszichologushoz menni, nem szeretnek eleten at gyogyszeren elni. Koszonom elore is a segitsegeteket.2022. júl. 15. 01:32
1/5 anonim válasza:
Helyette drogokon szeretnél élni? Végülis nincs sok különbség, csak az egyik hamarabb véget ér, mint a másik. Te döntesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Miert drogokon? Nem vagyok fuggo. 1x probaltwm ki, soha tobbet. Nem ertem honnan szetted ezt a hulyeseget.
2022. júl. 15. 13:35
3/5 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy füveztél, aztán ittál és azóta "derealizációs tüneteket érzel". Amikor ezeket fogyasztottad, nem voltak gátlásaid, a gyógyszerrel szemben meg vannak. A pszichológus nem gyógyszerez, mert nen orvos, de azt is helyből kizártad. Hát akkor milyen megoldást keresel?
4/5 anonim válasza:
Nem kell ide orvos, csak felejtsd el hogy neked derealizációs tüneteid vannak, úgyértem ne foglalkozz vele egyáltalán, aztán majd csak elmúlnak. Vagy vegyél be egy erősebb nyugtatót es megszűnik egykettőre
5/5 anonim válasza:
Tapasztalatból beszélek, nekem is fű miatt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!