Hogyan ne képzeljem be a vizelési inger?
Állandó nagyon erős vizelési ingerem van.
Voltam kórházban, minden negatív lett.
Voltam pszichiátrián ahol egy klinikai szakpszichológus megállapította, hogy kényszerbeteg vagyok.
Nem nagyon értem, hogy ez miért lenne kényszerbetegség.
Egy pszichiáter felírt nekem egy antidepresszáns gyógyszert.
Szerintem én nem vagyok kényszerbeteg.
Miért lenne az kényszeres, hogy nagyon erős ingerem van állandóan, ezért járok ki wc-re?
Szerintem én ezt beképzelem.
Attól tartok, hogy ez nem kényszerbetegség hanem egyszerűen beképzelem és örökké kínozni fog az inger amíg el nem patkolok. :(
Mindent próbáltam már csak a gyógyszert nem.
Próbáltam elterelni a figyelmem, de egyszerűen nem ment mert oylan erős az inger.
99 százalék, hogy nincs testi bajom.
Minden vizsgálatot elvégeztek, csak a hólyagtükrözést nem.
Szinte biztos, hogy pszchiés.
Elég régóta fenn áll csak most nyáron kezdett bedurvulni és most már elviselhetettlen.
2019 december 2.-a óta áll fenn az állandó jellegű vizelési inger.
Éjjel amikor alszom egyszer sem megyek ki wc-re.
Vizelés után egyből újból vizelési ingerem van.
Kinlódva vissza tudom tartani 2 óráig.
Normálisan iszok.
Szerintem ez pszchiés. :(
Nekem nem találtak semmilyen okot. Azt javasolták, hogy hagyjam el a pszichiátriai gyógyszereket, hátha az okozza. Elhagytam, nem lett jobb
Így végül megszületett a hólyagtúlműködés. Okot nem találtak.
Régen hiába pisiltem, fennmaradt az inger, csak enyhült. Volt, h 20 percenként pisiltem. Kb 2 óra a max, amit bírtam. Nekem sokszor nagyon erős, késztetési ingerem volt. Olyan, ami mellett koncentrálni sem lehet masra.
Ez 2 éve volt. Most hullámzó ez. Nincs hamar késztetéses ingerem és pisiléstől elmúlik az inger. Van, hogy óránként járok, ha wc közelben vagyok. De már olyan napok is vannak, amikor sokáig nincs ingerem, aztán tartogathat mert picit kell és így 4-5 óráig nem pisilek.
Nem vagy kényszerbeteg miközben ragaszkodsz hozzá, hogy pszichés. Ha pszichés akkor kényszerbeteg vagy.
Én a helyedben tovább vizsgáltatnám magam. Kaptam már én is hasonló diagnózis más egeszségügyi problémára. Ha elhittem volna amit mondanak az orvosok már nem élnék. Biztos, hogy van megoldás csak tovább kell keresni. Olyan nincs, hogy felállsz a wcről és egyből kell megint pisilni ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!