Mit tehetek anyámért?
Figyelt kérdés
PTSD szerű tünetei vannak a vihartól, miután kiskorában traumának élte meg.
Irtózatosan fél tőle, aludni alig alszik, lepörögnek képek előtte, rémálmai vannak, sokszor van dührohama.
Elment szakemberhez, de kiröhögték, hogy túlreagálja.
Ti mit gondoltok?
2022. júl. 13. 09:42
1/26 anonim válasza:
Milyen szakemberhez ment el? Olyan nincs, hogy egy szakember kiröhögi meg hogy túlreagálással vádolja. Persze, hogy túlreagálja, pont az a betegsége, amit kezelni kell. Az vagy nem szakember volt, vagy anyád hazudott és valójában nem ment el.
2/26 A kérdező kommentje:
De elment, tudom mert elkísértem és kint sétálgattam, míg bent volt nála.
2022. júl. 13. 11:07
3/26 anonim válasza:
Másik szakembert kell keresni mert ez csak papíron volt az.
4/26 anonim válasza:
Milyen szakember volt ez? De ha valódi, akkor még mindig benne van a pakliban, hogy anyád nem úgy adta tovább a szavait.
5/26 anonim válasza:
Van egy csomó ingyenes előadas a neten a témában. Hallgassatok meg hátha segít.
6/26 anonim válasza:
Szerencsére olyan gyakran nincs vihar. Olyankor aludj mashol ha meg tudod oldani. Ha dührohamai vannak ne tedd ki magad neki. Kétlem hogy a vihartól lenne traumája valami mas lehet a gond.
7/26 A kérdező kommentje:
6, De a vihartól van traumája. Látom a saját szememmel hogyan reagál rá.
2022. júl. 15. 20:26
8/26 anonim válasza:
Minden nap vihar van ott ahol laktok? Ha igen költözzetek békesebb helyre.
9/26 A kérdező kommentje:
De az csak menekülés a probléma elől. Vihar mindenhol van, ugyanúgy rosszul lesz. A szakemberek meg nem értik meg a dolgot.
2022. júl. 15. 20:47
10/26 anonim válasza:
Milyen szakembernél volt? Már többnél is, hogy így többes számba tetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!