Frontint nehéz lesz lerakni?
Figyelt kérdés
Az anti depim mellé kaptam frontint vész esetére. Az antidepit már régóta szedem. A lényeg hogyha pl egy héten 1x amikor erőssebb rajtam a szorongás akkor beveszek egy 0,25ost akkor majd eltudom hagyni?2022. júl. 12. 20:43
1/2 anonim válasza:
heti 1 nagyjából a frontin esetén ami nem okoz testi fuggőséget, ennél gyakoribb szedés azért màr kockàzatos lehet
2/2 anonim válasza:
Szerintem heti 1-2 x 0,25 mg nem okoz függőséget.
Én 1-1,5 mg-ot/nap is le tudok építeni, amikor nyugisabb az életem, nincs rá szükségem.
Ha újra szükségessé válik, akkor újra felírja az orvos. Lehet már újra nem fogja mert helyette Pregabalint és Ataraxot kapok.
Ataraxot lehet, h érdemes lenne kipróbálnod. Nem okoz függőséget. Gyrnge nyugtató hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!