A Rivotril mennyi ideig van a véráramban?
Azért kérdezem mert meg vagyok ijedve!
Jelenleg kórházban vagyok.
O,5-0-0,5mg.
Kértem a rivó csökkentését mert frontin függőként jöttem be.
Ma kérésemre el lett véve a déli de azt nem tudtam hogy az esti 1 mg helyett 0,5 mg ot kapok...
Holnap lesz vizit...
Fogok tudni aludni vagy lesz bármiféle rossz érzés.
Amúgy a déli nélkül jól voltam csak most meg vagyok ijedve hogy egy nap alatt 1 mg le lett kapva.
Mit gondoltok ?
Tavaly 1 mg Rivóval mentem kórházba (depresszió miatt). Ott 1,5 mg-ra emelték, majd mindet egyszerre vették el 2 hét bentfekvés után. Kb 3-4 nap múlva jött rosszullét. Aludni tudtam, de leizzadtam éjjel, reggel remegtem. Feszült voltam 2-3 hétig. De szerintem nagyon egyéni, h kinek mit hoz elő. Te lehet meg sem érzed.
Mennyi volt a Frontinod előtte?
Napi 15 mg volt frontinból valóban.
A rivotril csökkentésével jobban leszek?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Jól érzem magam apró feszültséggel de ezen színezéssel,légzőgyakorlattal,beszélgetésekkel úrrá tudok lenni.
Ez az 1 mg pár napig marad aztán a reggeli 0,5 mg ot majd pár nap múlva az esti is el lesz véve.
Pár napot utána még maradok,hogy én is és az orvosi stáb is lássa,hogy stabil vagyok nélküle.
Olanzapin és lamolep marad meg.
Az olanzapin óta jobban vagyok(pár nap után),azt az elvonási tünetek enyhítésére is használják?
Mit tudtok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!