Voltatok már ilyen helyzetben? Számomra nagyon fontos a véleményetek!
Jelenleg Szombathelyen vagyok pszichátriai osztályon.
Saját döntésem alapján jöttem be,hogy leszokjak a frontinról.
1 hete jöttem.
Rivotrilt kapok a frontinról való leálláshoz reggel 1 mg,délben 0,5 mg,este 2 mg.
Beszéltem a kezelõorvossal,és udvariasan,türelmesen megemlítettem,hogy én korábban úgy tájékozódtam,hogy nyugtatót nem javasolt egy másik nyugtató adásával megkísérelni.
Azt válaszolta,hogy a 3,5 mg Rivotrilról is lehoznak.
Pedig én már örültem,hogy a frontin okozta elvonási tünetektõl megszabadultam.
Szedek még Olwexya 150mg,lamolep 200 mg és ketilept 200 mg-ot,mindegyiktõl le akar hozni,amit furcsállok mert többféle antidepresszáns tapasztalat után ezzel nincsenek pánikrohamaim már évek óta.Szobatársamnak felánlottak 2 mg rivotrilt mert agresszív jellem és már így is napi 4 mg-ot kap alapból.Ettõl nem nyugodott meg és inyekciót adtak neki.
Ez mennyiben állja meg a helyét,mi a véleményetek?
Legyetek szívesek,írjátok meg véleményeteket mert nagyon bizonytalan vagyok,hogy mit csináljak most.
Szerintem a rivotril még inkább károsabb és jobban is függőséget okoz. Fordulj magánorvoshoz , vagy kérj másik kezelőorvost.
Nyugtatóról nyugtatóval lejönni nem lehet, mintha heroin függönek inkáb krekket adnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!