Assimil 25mg vélemények?
Nem tudom nem rég vettem be, de olyan mintha szédülnék. Mint mikor jól bevagyok rúgva. Talán negyed óra telt el.
Lehet ez lenne az álmositó hatása?

Hát ez a gyógyszer egy rakás szar, dobhatok ki 5000ft-ot és reménykedhetek, hogy felír valami normális gyógyszert 4-én.
Fáj a fejem tőle, és ugyan úgy reggel alszok el addig meg ver az ideg, hogy miért nem tudok elaludni.
Lehet baj belőle ha 2-öt veszek be? Magyarul 50mg-ot a 25 helyett?

Ezek a gyógynövényes dolgok semmit se értek nálam. Ahogy az assimil se. Viszont lehet kipróbálom a duplát, mondjuk nem igazán merem, a mellékhatásai miatt.
De majd jövő hónap elején megyek megint vissza kontrollra. Akkor mondom neki, hogy ez nem ért semmit.
Nem túl régi a kérdés, szóval még releváns lehet:
Nekem a doki azt mondta, az első 1-2 hétben ronthat a helyzeten, addig szedjek mellé Frontint, ha úgy érzem, utána fog rendesen beállni az alvás. Tehát ha csak pár napig szedi az ember, semmit sem ér.
Én 1 tablettával kezdtem, egy hónap alatt javult valamit a helyzet, de nem sokat, most emeltünk duplára, majd meglátjuk, az milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!