Van köztetek olyan, akinek egyszerre 2 féle antidepresszánst írták fel? Skippát és Assimilt kell szednem plusz Rivotrit. Ha van tapasztalat ezzel kapcsolatban osszátok meg velem kérlek.
A mellékhatásokról olvassa el a tájékoztatót, vagy kérdezze meg az orvosát, gyógyszerészét.
Az orvos azért orvos, hogy gyógyszert írjon fel, melyekről csak keveset tud, betegségek gyógyítására, melyekről még kevesebb a tudása, embereknek, akikről pedig nem tud semmit.
Ha figyelmesen elolvasod, ez a válasz lényege. Főleg a pszichiátriában.
Szia! Én pont ezeket szedem, jó kombináció, mert az Assimil a cirkadián ritmus beállításában segít, este kell bevenni, jót lehet tőle aludni és van némi antidepresszáns hatása. Májfunkció romlásával riogatnak, szóval érdemes elmenni egy idő után vérvételre.
A Scippa az egyik legjobb SSRI, tolerálható szer (próbáltam párat, derealizált voltam tőlük), kicsit pörget, így ezt reggel érdemes, étellel, mert enyhe émelygés a mellékhatása.
A rivo pedig szerintem a legjobb nyugtató, a hírneve ellenére is.
De ez az én tapasztalatom, ha 4-6 hét után nem hat, beszélj a dokival!
Jobbulást ;) !
Szia utolsó hozzászóló! :)
Én is pont így kell mától szedjen. Az assimil nem okoz másnap fáradtságot ? A rivotrilt melyiket és mennyit szedsz ? Köszönöm!
Szia!
Bocs a késői válaszért! Kérlek írd meg hogy vagy, bepróbáltad-e?
Tapasztalatom szerint az Assimil nem szedál le másnap, aznap egy nagyon kicsit, de hát este ez nem baj, lefekvés előtt 1-2 órával 2x25mg az adagom.
Rivotrilból napi 3x2mg van felírva(reggel, délben este), de max 3x 1mg-t szedek, és Neked kezdő adagként ennyit sem ajánlok, hanem mondjuk 2 3 alkalommal 0.5mg, este esetleg 1mg.
Remélem, jobban vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!