Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Assimil 25mg vélemények?

Assimil 25mg vélemények?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 21:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
30%
Alvászavarra kaptam, nem használt.
2022. júl. 12. 11:15
 2/30 A kérdező kommentje:
Milyen fajta alvászavarod volt? Inszomnia?
2022. júl. 12. 14:03
 3/30 anonim ***** válasza:
34%
Igen.
2022. júl. 12. 14:07
 4/30 A kérdező kommentje:
Hát remélem akkor, ebben nem egyezünk. Meddig szedted?
2022. júl. 12. 14:08
 5/30 anonim ***** válasza:
33%
Pár napig, mert egyáltalán nem tudtam tőle aludni. De ahogy látom ez nehéz ügy. Te mire szeded?
2022. júl. 12. 14:53
 6/30 A kérdező kommentje:
Hát nekem doki azt mondta este 8-kor vegyem be, és igazából hangulat növelő hatása van, és elálmositani is segít. Gyakorlatban nem tudom. Én is inszomniára kaptam. Mert ennek nincs mellékhatása állítólag.
2022. júl. 12. 14:56
 7/30 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki minden gyógyszerre másképp reagál, ki kell próbálni.
2022. júl. 12. 14:59
 8/30 A kérdező kommentje:
Hát persze, valaki elég rendesen lepontozott. Mielőtt arra gondolnál, hogy én voltam.
2022. júl. 12. 18:25
 9/30 anonim ***** válasza:
19%

7

Ez a "mindenki mashogy reagal gyogyszerekre" full nem igaz.

Az emberek tobbsege ugyanugy reagal ra, a maradek kis resze meg mashogy.

De azt allitani hogy a Foldon levo kozel 8 milliard emberbol mindenki mashogy reagal a gyogyszerre, akkor nem letezne semmi gyogyszer ami embereket gyogyit antibiotikumoktol kezdve hashajtoig.

Az emberek nagy resze ugyanugy reagal a szubsztanciakra, ha nem mindegyik.

2022. júl. 12. 19:33
 10/30 A kérdező kommentje:

Hülyeség, hogy mindenki mindenre ugyan úgy reagál. Viszont vannak fix hatóanyagú gyógyszerek. Szervezet válogatja mire, hogy reagál az ember.

Gondolok itt a fájdalom csillapítóra is, fejfájás gyógyszerekre és sok másra. Ható anyag az ami nem mindegy, minél gyengébb és kisebb a szervezet annál jobban reagál kisebb dózisra.

Írtad a hashajtót, sok hashajtó nem használ sokaknak. Viszont nagyobb dózis meghozza az eredményt.

A másik meg, hogy vannak emberek mint például én, akik semmilyen gyógyszert se használnak. Így nekünk másképp fog hatni a szervezetünk, mint azoknak akik évek óta szednek ezt-azt.

Például, aki évek óta hashajtózik, vagy nyugtatót esetleg altatót szed, nem fog úgy reagálni egy gyengébb gyógyszere mint egy, olyan aki nem szedett semmi ilyet.

2022. júl. 12. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!