Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Assimil 25mg vélemények?

Assimil 25mg vélemények?

Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 21:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
24%
Ne törődj a pontozással, van aki csak szórakozásból csinálja, tényeket lepontozni vagy épp valaki tapasztalatát...hagyjuk. Remélem sikerül majd megoldást találnod. Jobbulást!
2022. júl. 13. 07:26
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja még annyit, ezért kezdtem megutálni ezt a fórumot, nagyon ritkán írok be, ezek után még ennyit se.
2022. júl. 13. 07:27
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is. Ezért írok csak kérdéseket szinte.
2022. júl. 13. 08:59
 14/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a szedáció toleranciám alacsony. Emiatt alig lehet antipszichotikumot beállítani. Az álmosító hatása sokkal lassabban gyengül vagy múlik el, mint másoknak. Azt viszont orvosommal megfigyeltük, hogy abból nekem kisebb adagok is hatnak, mint másoknak.

Antidepik pedig nem vagy alig hasznalnak szorongásra. Depire sem sok hat.

Assimil nekem segített alvászavarnál, olyan időszakban, amikor depressziós voltam.

Ha bipol miatt vagyok felpörögve, akkor csak antipszichó segít.

2022. júl. 24. 16:10
 15/30 A kérdező kommentje:

Nekem alvászavara kéne szednem nehezen alszom el. (inszomnia)

Hogy vegyem be? Érdemes elkezdeni szedni, ha nincs más bajom?

Már több hete voltam orvosnál. De nem szedtem be mert eddig jó volt az alvásom, de húzamosabb ideignem szeretném szedni semmiképp.

2022. júl. 24. 18:51
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem értem. Jó az alvásod vagy nehezen alszol el? Ha az utóbbi, próbáld szedni. Ha jó a májfunkciód és használ, nem értem miért kellene hamar elhagyni.
2022. júl. 24. 18:55
 17/30 A kérdező kommentje:

Vannak időszakok mikor jól alszok, és vannak mikor hetekig pár órákat, nagy szenvedés árán tudok csak elaludni.

De most az utóbbi időben, mióta kaptam a gyógyszert jól aludtam. Így nem szedtem be.

Majfunkcióm állítólag rendben van.

Semmiképp nem akarok ilyet szedni, én csak azt szeretném ha az alvásom rendeződne, mert nekem mással nincs bajom.

2022. júl. 24. 19:01
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Alvászavarra jó gyógyszer. Gyakori laborvizsgálat kell, májat bánthatja egészségeseknek is.
2022. júl. 24. 19:05
 19/30 A kérdező kommentje:

Igen, azt mondta 3 hét múlva megyek úgy jó?

Mikor szedjem be, ha 11 felé alszok kb?

8 órát mondott de azt korainak érzem.

2022. júl. 24. 19:07
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
9 körül próbáld elsőre. Ha túl hamar álmosít el, akkor tedd későbbre.
2022. júl. 24. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!