Assimil 25mg vélemények?

Nekem a szedáció toleranciám alacsony. Emiatt alig lehet antipszichotikumot beállítani. Az álmosító hatása sokkal lassabban gyengül vagy múlik el, mint másoknak. Azt viszont orvosommal megfigyeltük, hogy abból nekem kisebb adagok is hatnak, mint másoknak.
Antidepik pedig nem vagy alig hasznalnak szorongásra. Depire sem sok hat.
Assimil nekem segített alvászavarnál, olyan időszakban, amikor depressziós voltam.
Ha bipol miatt vagyok felpörögve, akkor csak antipszichó segít.
Nekem alvászavara kéne szednem nehezen alszom el. (inszomnia)
Hogy vegyem be? Érdemes elkezdeni szedni, ha nincs más bajom?
Már több hete voltam orvosnál. De nem szedtem be mert eddig jó volt az alvásom, de húzamosabb ideignem szeretném szedni semmiképp.

Vannak időszakok mikor jól alszok, és vannak mikor hetekig pár órákat, nagy szenvedés árán tudok csak elaludni.
De most az utóbbi időben, mióta kaptam a gyógyszert jól aludtam. Így nem szedtem be.
Majfunkcióm állítólag rendben van.
Semmiképp nem akarok ilyet szedni, én csak azt szeretném ha az alvásom rendeződne, mert nekem mással nincs bajom.

Igen, azt mondta 3 hét múlva megyek úgy jó?
Mikor szedjem be, ha 11 felé alszok kb?
8 órát mondott de azt korainak érzem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!