Súlyos, évek óta húzódó depressziót hogyan lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
Főleg a gondolkodást érintő tünetektől szenvedek, valamint egész nap szorongok, csak este fele kezd megnyugodni a szervezetem, akkor "tisztul ki" a fejem. Kb 4-5 éve tart ez az állapot, és súlyosbodik folyamatosan. Járok pszichiáterhez, de csak terápiára (az is csak 2 hetente), nincs gyógyszeres kezelés. Sajnos nincs pénzem heti rendszerességű beszélgetésekre, a 2 hetente való találkozás pedig nem igazán elegendő. Mi az amivel (a gyógyszeren kívül) lehetne hatékonyan enyhíteni a depresszió tüneteit?2022. júl. 10. 17:37
11/11 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek ez a lélek rákja. Aki egyszer megbetegszik az sose gyógyul belőle. Én a gyerekkori traumák miatt siklottam ki az okoz nálam depressziót. Jártam pszichológushoz is de semmit sem ér. Annyira szétrohadtam már belül hogy semmi sem segíthet rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!