Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan altassam el magam 80...

Hogyan altassam el magam 80 ora ebrenlet utan? (speed, spuri)

Figyelt kérdés

Tegnapelott tultoltam a cuccot meg kevertem massal is. Elotte nap max aludtam 4 orat. Az biztos hogy meg nem alakult ki ra a toleranciam, mert mindig csak 1-2 utca ment fel egy nap. Most viszont egy egesz napon keresztul toltam es elfogyott kb 2 gramm. Tegnap mar lejovon voltam, de annyira nem birtam elviselni hogy csinaltam meg utcat... Most ott tartok, hogy atlepem kb a 80 ora ebrenletet es 17 oraja szivtam fel az utolso utcat.

Sehogy sem sikerul elaludni, akarmit csinalok egyszeruen mintha nem lennek ra kepes. Nyugtató nem hat, tul nagy a kuszobom mar hozza. Cigit meg nem akarok mert k%rvara emelygek es volt hogy ezert behanytam. (mondjuk nem lenne mit kihanyni, tobb mint 3 napja nem ettem)

Ja es tegnap este ota nagyon durvaan haluzok. Mennyi ido mig tudok aludni v mit csinaljak mert g3cire kezdek teljesen bekattanni. (18/f)

2022. júl. 10. 14:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
47%
Sikerült végre elaludnod? Reménytelen esetnek tűnsz de legalább ezzel a szarral hagyj fel. Mitől jó neked 80 órát fenn lenni?
2022. júl. 11. 04:52
 22/26 A kérdező kommentje:

Sikerült aludnom 5 órát ma hajnalban (már kb feladtam és kékvonallal beszéltem). Szóval már csak az a cél, hogy így legyen ez most is.

Nem számítottam arra hogy erre a kérdésre bárki is írna, így köszönöm nektek hogy adtatok egy kis életerőt alvásig.

2022. júl. 11. 22:17
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Örülók! Ennyi ébrenlét után adj egyszer időt a szervezetednek 10-12 óra alvasra. Amikor már tudsz aludni.
2022. júl. 11. 22:20
 24/26 anonim ***** válasza:
86%
Most jöttem haza egy rave-től és nem tudok aludni a spurnyáktól :(
2022. aug. 7. 10:26
 25/26 anonim ***** válasza:
rave-ről*
2022. aug. 7. 10:26
 26/26 anonim ***** válasza:
89%

Én is 3 napot voltam fent. A 3. Napon sikerült túladagolni.

Remek élmény volt mikor jelzett a szervezetem enyhe zsibbadásokkal hogy most vagy megdöglök vagy nem. Tanulságnak jó volt, hogy őszinte legyek. Pedig nekem már sajnos vagy szerencsére hozzá van szokva a szervezetem.

2022. dec. 13. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!