Hogyan altassam el magam 80 ora ebrenlet utan? (speed, spuri)
Tegnapelott tultoltam a cuccot meg kevertem massal is. Elotte nap max aludtam 4 orat. Az biztos hogy meg nem alakult ki ra a toleranciam, mert mindig csak 1-2 utca ment fel egy nap. Most viszont egy egesz napon keresztul toltam es elfogyott kb 2 gramm. Tegnap mar lejovon voltam, de annyira nem birtam elviselni hogy csinaltam meg utcat... Most ott tartok, hogy atlepem kb a 80 ora ebrenletet es 17 oraja szivtam fel az utolso utcat.
Sehogy sem sikerul elaludni, akarmit csinalok egyszeruen mintha nem lennek ra kepes. Nyugtató nem hat, tul nagy a kuszobom mar hozza. Cigit meg nem akarok mert k%rvara emelygek es volt hogy ezert behanytam. (mondjuk nem lenne mit kihanyni, tobb mint 3 napja nem ettem)
Ja es tegnap este ota nagyon durvaan haluzok. Mennyi ido mig tudok aludni v mit csinaljak mert g3cire kezdek teljesen bekattanni. (18/f)
Sikerült aludnom 5 órát ma hajnalban (már kb feladtam és kékvonallal beszéltem). Szóval már csak az a cél, hogy így legyen ez most is.
Nem számítottam arra hogy erre a kérdésre bárki is írna, így köszönöm nektek hogy adtatok egy kis életerőt alvásig.
Én is 3 napot voltam fent. A 3. Napon sikerült túladagolni.
Remek élmény volt mikor jelzett a szervezetem enyhe zsibbadásokkal hogy most vagy megdöglök vagy nem. Tanulságnak jó volt, hogy őszinte legyek. Pedig nekem már sajnos vagy szerencsére hozzá van szokva a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!