Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van olyan fogorvosi klinika...

Van olyan fogorvosi klinika itthon, ahol mondjuk lehet azt kérni fog húzásnál vagy valami, hogy altassák el az embert?

Figyelt kérdés

Ha van akkor ez gondlom ilyen magán rendelőben van nem? vagy már egy átlagos fogorvosi rendelőben is lehet kérni ?

azért is kérdezem mert láttam egy filmben :D , aztán érdekel , hogy ez most tényleg így van -e .

Meg hát nem szeretem a fogorvosokat, :/ aztán úgy ha nem tudom hogy mi folyik közben csk felkelteenek amikor vége akkor jobban viselném gndolom.

2011. jan. 2. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen lehetőség (legalábbis Szegeden van). Altató injekció fél óra szunyálás 18ezer!!
2011. jan. 2. 13:57
 2/6 A kérdező kommentje:

hmhm :D az nem egy olcsó megoldás :)

köszi az infot :)

2011. jan. 2. 18:24
 3/6 gyuribacsika ***** válasza:
Igen létezik altatás, de leginkább magánrendelőkben.Szájsebészeten eléggé elterjedt a bódítás.Illetve amit még tudok, hogy egyes SZTK-s helyeken van sima fogászati beavatkozásnál is altatás, de az fogyatékos emberek részére.
2011. jan. 2. 20:29
 4/6 A kérdező kommentje:
:D fogyatékos nem vagyok ... csak egyszerűen nem bírom a fogorvosokat valamiért :)
2011. jan. 2. 20:36
 5/6 gyuribacsika ***** válasza:
Értem én.A fogyatékosoknak is azért hozták létre, hogy megkönnyítsék az ellátásukat.
2011. jan. 2. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is kerestem ilyet, nagyon féltem a fogorvostól, mert nekem nem használt az érzéstelenítő.Aztán ajánlottak egy fogorvost Pesten, és gondoltam még oda elmegyek, nem vesztek semmit. És azóta nem félek a fogorvostól:) Igaz ugyan, hogy egy foghúzásnál 4 érzéstelenítőt is kapok(mind másfajta), de nem ártalmas egyáltalán, és max utána fáj kicsit a szúrások és lövések helye(kettőt pisztollyal ad), de közben akár el is tudnék aludni:) Ha érdekel tudok adni elérhetőséget.
2011. jan. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!