Hogyan altassam el magam 80 ora ebrenlet utan? (speed, spuri)
Tegnapelott tultoltam a cuccot meg kevertem massal is. Elotte nap max aludtam 4 orat. Az biztos hogy meg nem alakult ki ra a toleranciam, mert mindig csak 1-2 utca ment fel egy nap. Most viszont egy egesz napon keresztul toltam es elfogyott kb 2 gramm. Tegnap mar lejovon voltam, de annyira nem birtam elviselni hogy csinaltam meg utcat... Most ott tartok, hogy atlepem kb a 80 ora ebrenletet es 17 oraja szivtam fel az utolso utcat.
Sehogy sem sikerul elaludni, akarmit csinalok egyszeruen mintha nem lennek ra kepes. Nyugtató nem hat, tul nagy a kuszobom mar hozza. Cigit meg nem akarok mert k%rvara emelygek es volt hogy ezert behanytam. (mondjuk nem lenne mit kihanyni, tobb mint 3 napja nem ettem)
Ja es tegnap este ota nagyon durvaan haluzok. Mennyi ido mig tudok aludni v mit csinaljak mert g3cire kezdek teljesen bekattanni. (18/f)
"Sehogy sem sikerul elaludni, akarmit csinalok egyszeruen mintha nem lennek ra kepes."
Lehet hogy azért, mert tényleg képtelen vagy rá a cucc miatt? Vagy fordulj orvoshoz, vagy várd meg amíg kiürül és majd akkor tudsz majd aludni.
Szerintem még várd ki a ma estét addig ne hívj mentőt, hátha akkor jobban rá tudsz hangolódni az alvásra. És így sikerül megúsznod a sok szart amikor majd tesztelni akarnak meg belevonják a rendőrséget is. Az emberi test sokmindent elbír, azért persze egy hét már sok, de jelenleg 3 napnál tartasz.
Kitartást és sok sikert az esti szunyához.
7-34 óra között változik a felezési ideje, a vér és a vizelet pH-jától függően. Igyál sok vizet, egyél valamit, és vitesd be magad mentővel a toxikológiára. Ott majd csinálnak veled valamit, hogy kiürüljön.
Azért vagy a halálodon és azért hallucinálsz, mert 80 óra ébrenlét baromi egészségtelen és eléggé megviseli az idegrendszert.
Toxikológián gyógyszer mérgezéssel voltam. Semmit nem kellett befizetni.
Ha bevisznek, akkor vmi bealtató szert adnak. Pl 2 mg Rivó. A kiürülest nem tudják gyorsítani. Sokat kell inni vagy esetleg adnak infúziót folyadék pótlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!