Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan altassam el magam 80...

Hogyan altassam el magam 80 ora ebrenlet utan? (speed, spuri)

Figyelt kérdés

Tegnapelott tultoltam a cuccot meg kevertem massal is. Elotte nap max aludtam 4 orat. Az biztos hogy meg nem alakult ki ra a toleranciam, mert mindig csak 1-2 utca ment fel egy nap. Most viszont egy egesz napon keresztul toltam es elfogyott kb 2 gramm. Tegnap mar lejovon voltam, de annyira nem birtam elviselni hogy csinaltam meg utcat... Most ott tartok, hogy atlepem kb a 80 ora ebrenletet es 17 oraja szivtam fel az utolso utcat.

Sehogy sem sikerul elaludni, akarmit csinalok egyszeruen mintha nem lennek ra kepes. Nyugtató nem hat, tul nagy a kuszobom mar hozza. Cigit meg nem akarok mert k%rvara emelygek es volt hogy ezert behanytam. (mondjuk nem lenne mit kihanyni, tobb mint 3 napja nem ettem)

Ja es tegnap este ota nagyon durvaan haluzok. Mennyi ido mig tudok aludni v mit csinaljak mert g3cire kezdek teljesen bekattanni. (18/f)

2022. júl. 10. 14:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

De, utána be kell fizetni minden kábítószeres visszaéléssel bevitt embernek az ellátási költséget. Új törvény, nézz utána. Nem szabad mentőt hívni.

És minden esetben értesítik a rendőrséget is.

2022. júl. 10. 16:37
 12/26 anonim ***** válasza:
15%
Mennyivel jobb, ha belehal.
2022. júl. 10. 17:47
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem belehalni nem lehet, kivéve ha extrém magass vérnyomást/pulzust okoz vagy szerotonin szindrómámt. Ezek tünetei már jelentkeztek volna.

Igyál sok folyadékot! Nehogy kiszáradj. Napi 2-3 litert. Kávét, kólát, energiaitalt kerüld.

Nyugtató adagból a bevehető max adagot vedd be.

A halu elmúlik, miután aludtál.

En is fent voltam 1x 3 napig, behaluztam. Utána is csak kb 3-4 órát aludtam délelőtt. Ettől a halu elmúlt. Éjjel kb 6 órát.

2022. júl. 10. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
A Berki meg elaludt az erkélyen.
2022. júl. 10. 18:11
 15/26 anonim ***** válasza:
28%
Berki cica, kutya, teknős?
2022. júl. 10. 18:16
 16/26 anonim ***** válasza:
22%
15: Krisztián
2022. júl. 10. 18:18
 17/26 A kérdező kommentje:

Szerencsere szerotonin szindromam nincs, azt felismernem mert egyszer kijutottam belole (antidepi+amfetamin, nem néztem utána...)

16 fele bevettem 3×0.5mg xanaxot, 18kor meg 2×0.25.

Azota is várom hogy legalább álmos legyek. Gondoltam megyek sétálni az majd kifáraszt, de remegő lábbal nem szívesen mennék ki. (nagy város-sok ember). Meg ha behaluznek kint valamit azt eleg nehéz megallapitani, hogy valosagos-e vagy csak az agyam.

Mindenkinek köszönöm a normális válaszokat... Még várok.

2022. júl. 10. 18:33
 18/26 anonim ***** válasza:
55%

A nyugtató adagot ezzel kimaxoltad. Minimum 6 órát kellene várni újabb adaggal.

Majd jelezz vissza. Ha nem alszol, azért. Ha sikerül majd aludni, azért.

2022. júl. 10. 18:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Ha mégsem sikerül aludnom, reggelre lesz még annyi energiám hogy ledolgozzak egy műszakot? Lehet kicsit elborult az agyam, de most jöttem rá hogy holnap hétfő
2022. júl. 10. 20:30
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Jó kérdés. Nem kellene. Jelents beteget. Ha elmúlik ez vagy csak pár órát tudsz aludni az elején, vagy alszol 24 órát.
2022. júl. 10. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!